USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

1000 kere aldatıldım!

1000 kere aldatıldım!
12-09-2022

Podyumların tescilli güzeli ve uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil eden podyumların kraliçesi Dilara Kırmıt, açıklamalarıyla şaşkınlık yarattı.

Katıldığı bir TV programında, aşk hayatıyla alakalı sorulan soruya “1000 kere aldatıldım” diye karşılık verince, program sunucusu da şaşkınlığını gizleyemedi.

Dobra ve açık sözlü tavırlarıyla bilinen ve sevilen model Dilara Kırmıt, “İlişkilerim çok sancılı geçiyor, ben aşka aşık bir kadınım” ifadesinde bulundu.

Gizemli erkeklerin daha çok dikkatini çektiğini ve ilişkide saygının çok önemli olduğunu dile getiren top model Dilara Kırmıt, “bir adam tarafından 1000’den fazla aldatıldığıma eminim” vurgusunu yaparken “Ama sorun bende değildi, özgüven eksikliği ve çok eşli olması tercihiydi… Belki de psikolojik bir travması vardı bilemezdim. Ben çok sabırlıyım, sabrımın yettiği yere kadar direndim. Sabır ederken sevgimin de bittiğini anladığım zaman hayatımdan çıkardım. Saygı duymadığınız bir insana sevgi besleyemezsiniz. Bana, benim kadınlığıma saygı duymayan bir adamı ben hayatımda asla istemem” dedi.

Özel hayatı ve aşk dünyasıyla ilgili ilk kez bu kadar net ve açık konuşan güzel model, aradığı aşkı da özetledi.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

DİLARA KIRMIT KİMDİR?

Manken, model ve moda yazarı. Aslen Sivaslı olan Dilara Kırmıt, 1996 Bursa  doğumlu. 

2018 yılında moda kanalı Fashion TV tarafından düzenlenen "Yılın En İyi Moda Bloggerı" ödülüne layık görüldü. 

İlk sahne deneyimini, Bursa'daki Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu'nda "Rumuz Goncagül" isimli oyundaki başrolü ile kazanan Dilara Kırmıt’ın yazdığı yazılar, yurt içi ve yurt dışında yayınlanmaktadır. 2020 yılında düzenlenen Altın Zirve Ödül Töreni'nde "Yılın En İyi Mankeni" seçildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?