USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Medya

Saldırı girişimi an-be-an böyle görüntülendi

Reklamı Geç
06-05-2016 23:15
Google News

Can Dündar’a yönelik saldırı girişimi, anbean görüntülendi. Görüntülerde, Dündar'ın karısının elinde telefonla, silahlı şahsın yüzünü kaydetmeye çalıştığı ortaya konurken Can Dündar'ın ise (Hedefte küçülmek için herhalde o anda nasıl akıl ettiyse) yan yan kaçmaya çalıştığı gözlendi.

Alınan bilgiye göre, yargılandığı Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda bulunan Can Dündar mahkemenin karar için ara verdiği sırada açıklama yapmak için adliyenin dışarısına çıktı. Bariyerlerin arkasında adliye meydanında bekleyen basın mensuplarının yanına açıklama için giden Dündar’a 17.30 sıralarında silahlı saldırı girişiminde bulunuldu.

AYAKLARINA DOĞRU ATEŞ ETMİŞ...

40 yaşındaki siyah takım elbise bulanan M.Ş., “Vatan hainisin, seni yaşatmayacağız” diyerek Dündar’ın ayağına doğru iki el ateş etti.
Kurşunlar Dündar’a isabet etmedi. Yerden seken kurşun NTV muhabiri Yağız Şenkal’ın bacağına isabet ederek yaralanmasına neden oldu.
Tüm yaşananlarsa saniye saniye kameraya yansıdı.

ZANLI EMNİYETE GETİRİLDİ

İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde Gazeteci Can Dündar’a yönelik silahlı saldırı düzenleyen M.Ş., Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.
Burada polis aracından indirilen zanlı, gazetecilerin ‘Neden yaptınız’ sorusunu yanıtsız bıraktı. Şüpheli şahıs, daha sonra sorgulanmak üzere emniyete müdürlüğüne götürüldü.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
POPÜLER