Temkinli, sağlam, güvenli ilerleme dönemi

Yasemin Türen
Yasemin Türen
Temkinli, sağlam, güvenli ilerleme dönemi
20-01-2022

Merhabalar…

Can yakan bir Yengeç Dolunayı ve ay düğümlerinin burç değiştirmesi ile geçen günler…

Gökyüzünde şimdi mistik dörtgen, büyük farkındalıklar, acı ile öğrenme, aydınlanma yaşama, yön değiştirme hakim.

Bir şeylerin acı ile öğrenilme süreci var gökyüzünde. 

Dolunaylarda alınan kararlar önemlidir ama bu dolunay ekstra önemli…

Çünkü ay düğümleri Yay-İkizlerden çıkıp Boğa-Akrepe geçiyor. 

Aklın, bilginin önemi yeterince vurgulanırken, şimdi zaman temkinli, sağlam, güvenli ilerleme dönemi olacak. 

Herkese hayırlı olsun.

Sevgiler.

.

Astrolog Yasemin Türen, dikGAZETE.com

Yasemin Türen
Yasemin Türen

Astrolog - Spiritüalizm / Karma / Okültizm - Modern Batı Astrolojisi & Klasik Batı Astrolojisi...

Yasemin Türen kimdir?

Yasemin Türen, 1992 Şişli/ İstanbul doğumludur. 

İlköğretimini İstek Vakfı okullarında, lise eğitimini ise Çamlıca Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. 2009 senesinde kazandığı Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde 5 sene okuduktan sonra 2014 yılında yeniden sınava girerek Doğuş Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık alanında bölüm birinciliği ile mezun olmuştur. Akabinde ise uzaktan eğitim ile 3. üniversitesinde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrenciliğine devam ederken ise ani bir kararla tamamen astrolojiye yönelme kararı almıştır.

İyi derecede İngilizce bilen Yasemin Türen, 2009 senesinde tanıştığı tarot kartları ve sonrası spiritüel dünyaya asıl girişini 2012 senesinde keşfettiği duru görü yeteneğinden sonra gerçekleştirmiştir. (Hala o seneden beri aynı tarot destesine tek bir zarar gelmemiştir.)

Duru görü ve ‘tarot’tan sonra, astroloji başta olmak üzere, spiritüalizm, karmabilinçaltı yönetimi, astral seyahat, telepati, meditasyonlar, auralar, çakralar, metafizik, reiki, parapsikoloji, ölüm ve ölüm ötesi gibi konularla ilgilenip daha detaylı araştırmalar yapmıştır.

HAYATTAKİ MİSYONU ARAMAK!..

2012’den sonra artık sadece spiritüel ve kişisel gelişim üzerine kitaplar okumaya başlamıştır. Bir çok uygulama ve daha çok hem yakın çevresi hem kendi üzerinde denediği ve de yaşanılan olağanüstü deneyimler ile bu hayattaki misyonunu aramaya ise özellikle 2014 yılından sonra yönelmiştir.

Bu yolda her zaman ona ışık tutan astrolojiye ilgisi tabii bu süre zarfında da yine hep devam etmiştir. (Hala daha da devam etmektedir.) 

2018 ve 2019 yılını daha çok kendini ve hayatı anlamaya çalıştığı ve sorguladığı bir dönem olarak görüyor. Özellikle 2019 yılında HPN akademiden aldığı hipnoz eğitimi sonrası eğitmeni Hüseyin Demir’in tanıştırmış olduğu astrolog bir arkadaşı ile astroloji sohbetleri sonrası astrolojiye olan merakı giderek artmış ve bu merak ile kendini bu alanda daha da profesyonel olarak geliştirmeye karar vermiştir. 

ASTROLOJİNİN BİR ÇOK FARKLI ALANINDA ARAŞTIRMALAR…

Yasemin Türen, Astrolojinin hayatındaki en büyük, sağlam dönüm noktası olduğunu ve gökyüzünün hayatındaki en büyük yol göstericisi olduğunu söylemektedir.

Bilgisinin ve hatta bazen geçmişteki hatalarının, eğitici tecrübelerinin, deneyimlerinin yol göstericiliğinde, özellikle kendi doğum haritasında da görünen yaşama planına da bağlı kalıp; kollektife hizmet ederek, diğer insanların hayatlarına ışık tutmayı istemiş ve hayatlarına yön vermelerine vesile olmayı kendisine misyon edinmiştir.

Astrolojide profesyonel olarak ilerleme kararı sonrasında ise astrolojinin bir çok farklı alanında da araştırmalar yapmıştır. İlk önce Rezzan Kiraz’dan aldığı Temel Astroloji (2019) eğitiminden hemen sonra “Modern Batı Astrolojisi” ile tanışmış ve “Pusula Astroloji”ye üye olmuştur. (2019) Pusula Astrolojinin kurucusu olan eğitmeni Astrolog Esin Kısakol’dan her gün sabah ve akşam birebir özel ders alarak ilk, orta ve ileri eğitimini tamamlamış, sertifikalarını almıştır. Mezuniyeti sonrası, astroloji danışmanlıkların yanı sıra, Pusula Astroloji’de bir süre eğitmenlik de yapmıştır.

Astroloji dünyasında Pusula Astroloji’de stajyer hocalığa başladığı süre zarfında astrolojinin derya-deniz bir platform olduğunun bilincinde olduğundan, hemen akabinde de Öner Döşer’in kurucusu olduğu Astroart Astroloji Okulu’na kayıt olup, hocası Öner Döşer’den de “Klasik Batı Astrolojisi” eğitimlerini alıp, sertifikalarını almıştır. (2020-2021)

GAZETEDE YAZARLIK, PROGRAMLAR, ÖDÜL VE DAHASI…

Hayatımın en yorucu ve maalesef ki belki de en riskli ama her şeye rağmen en verimli seneleri 2020 ve 2021 seneleridir” ifadesinde bulunan Yasemin Türen, özellikle 2021 yılının sonuna doğru astrolojide önü daha da açılmaya başlamış, önceleri sadece bir kaç dergide ve gazete de yazarlık yapmaktayken bir anda çok istediği Milliyet gazetesinde de düzenli köşe yazarlığı yapabilmesi için gelen teklif sonucu anlaşarak Milliyet’te yazmaya başlamıştır.

Daha sonra bazı radyo programlarına da katılan ve bu programlarda hayata dair ve astroloji üzerine konuşmalar gerçekleştiren Yasemin Türen, 2021 yılının sonuna doğru ise “Yılın Çıkış Yapan Astrologu” ödülüne layık görülmüş ve “Altın Kalite Ödül Töreni”nde ödülünü almıştır.

Oyunculuk ve modellik gibi alanlarda da kendini göstermesinin yanısıra 8 Ağustos 2021’de “merhaba” diyerek dikGAZETE.com haber portalında köşe yazılarına başlayan Yasemin Türen, düzenli olarak her 15 günde bir yeniay ve dolunay süreçleri ile ilgili kendine özgü başlıklar altında yazdığı, dikGAZETE.com yazılarıyla da sahasında bir ilke imza atmıştır.

2022 YILI İLE GELEN “MOLA” ve HER ŞEYDEN UZAK, SAKİN BİR DÖNEM…

20 Ocak 2022’de dikGAZETE’de “Temkinli, sağlam, güvenli ilerleme dönemi” başlığı altındaki yazısının ardından, tamamen ‘ulaşılmaz’ bir hayatı seçen Yasemin Türen, geçen 1 yıl sonrası tekrar “merhaba” diyerek yeni bir dönemi başlatmıştır.

2022 yılının Ocak ayına kadarki süreçte astrolojiden, oyunculuk, modelliğe kadar bir çok sektörde aynı anda hem aktif çalışıp hem bir yandan kendine yatırım yaparak eğitim almaya devam ettiğinden, tam da bu yüzden 2022 yılını komple dinlenmeye, aktif bir hayattan uzak, sosyal medyadan uzak, hatta medyatik olan her şeyden uzak ve daha sakin bir hayat yaşamak isteyerek kendini inzivaya ayırmış, sonrasında daha güçlü ayağa kalkabilmek için hayallerine ufak bir mola vermiştir.

-Yasemin Türen, 2022 senesi için, “aslında daha çok minik bir dinlenme ve de sadece uzaktan analizle asıl gerçeğine ulaşma dönemi” diye bahsetmektedir. O çok sevdiği astroloji ve doğum haritası danışmanlıklarına ara verdiği dönemi, “minik bir dinlenme” diye ifade etse de bir şekilde astroloji ve gökyüzü ile gönülden bağı devam etmiştir.-

2023 yılında ise artık ne istediğini veya kim olmak istediğini ya da nasıl olmak istediğinin daha iyi bilincinde olduğunu ifade eden Yasemin Türen, 2023 ve sonrası için bazı hayalleri belirginleştirirken merak uyandıran “inziva” süreci sonrası tekrar tezahür edip bir yandan şükrederek yeni döneminin altını şu ifade ile çizmektedir; “artık daha da büyüdüm, sakinleştim ve kendim olmak için verdiğim sert mücadelenin yerini mucizelere bırakıyorum”.

Yasemin Türen, çeşitli branşlarda katıldığı eğitim ve programlar ile birbirinden farklı ve birbirini tamamlayan çeşitli sertifika ve diplomalara sahiptir.

Doğum Haritası Analiz için; astro@yaseminturen.com

Instagram: @astrologyasemin

.

dikGAZETE.com

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
amed 2 yıl önce
ne dersun da, yilduzlar, ay ne alakdur habu yerküredeki mahlukatun kaderi fevkinde tarrufta bulinsun.