Özel Haber

Ünlü Rus işadamı ve müzisyen Emin Ağalarov'dan Moskova sporuna katkı

Azerbaycan asıllı ünlü Rus işadamı ve müzisyen Emin Ağalarov, babası Araz Ağalarov yönetimindeki dev Rus şirketi Crocus Group bünyesinde kurduğu merkezle Moskova sporuna katkıda bulunuyor

Ünlü Rus işadamı ve müzisyen Emin Ağalarov'dan Moskova sporuna katkı
04-08-2022 20:47


MOSKOVA - ÖZEL

Azerbaycan asıllı ünlü işadamı ve müzisyen Emin Ağalarov, Rusya'nın başkenti Moskova'nın sporuna katkı sağlamaya devam ediyor. 

Daha önce de çeşitli dev projelere imza atan dev Rus şirketi Crocus Group Başkan Birinci Yardımcısı Azerbaycan asıllı Emin Ağalarov, fitness kulüpleri ağını geliştirmeye devam ediyor. 

Crocus Gruop açıklamasına göre, bu bağlamda Moskova'da dev uluslararası Crocus Fitness ailesinin 11. kulübü açıldı. 

Açıklamada, "Crocus Fitness Novaya Riga, konuklara kırsal yaşamın mahremiyetini ihlal etmeden birinci sınıf bir hizmet düzeyi ve uygun fiyatlı altyapıyı garanti eden yeni bir alan olan birinci sınıf Estate Mall'da yer almaktadır" denildi. 

Alanın bin metrekarelik genişliğinde olduğunu da vurgulayan şirket, "Dünyanın önde gelen markalarından Life Fitness ve Hammer Strength'in benzersiz tasarımına sahip en yeni ekipmanları ve 21 inç (53 cm) monitörleri ile son nesil kardiyo ekipmanları ile donatılmıştır" bilgisi de verildi. 

Bu arada, Emin Ağalarov, daha önce dikGAZETE'ye yaptığı açıklamada, Türkiye ile ticari ilişkilerin artırılmasına önem verdiklerini kaydetmişti.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER