Gündem

Suriye'nin kuzeyinde 14 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinden Mardin Kızıltepe hudut hattı, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı ve sızma girişiminde bulunan 14 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Suriye'nin kuzeyinde 14 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi
09-08-2022 16:29
Ankara

Bakanlıktan yapılan açıklamada, teröre geçit verilmediği belirtilerek, Suriye'nin kuzeyinden Mardin Kızıltepe hudut hattına saldırı ve sızma girişiminde bulunan 7 PKK/YPG'li teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

Her nerede olursa olsun teröre geçit yok!

Suriye’nin kuzeyinden Mardin Kızıltepe hudut hattımıza saldırı ve sızma girişiminde bulunan 7 PKK/YPG'li terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.#MSB pic.twitter.com/vDUJuVvC2W

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) August 9, 2022

Bakanlıktan yapılan ikinci açıklamada ise açıklamada, "Suriye'nin kuzeyinde, teröristlerin saldırı girişimlerini karşılıksız bırakmadık, bırakmayacağız. Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 7 PKK/YPG'li terörist Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.

Suriye’nin kuzeyinde; teröristlerin saldırı girişimlerini karşılıksız bırakmadık, bırakmayacağız!

Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 7 PKK/YPG’li terörist Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi.#MSB pic.twitter.com/6cQXpcAe8L

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) August 9, 2022

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER