Sarı Kanarya yola çıktı

Sarı Kanarya yola çıktı

Fenerbahçe kafilesi, Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesi için Can Bartu Tesisleri’nden hareket ederek Şükrü Saracoğlu Stadyumu’na doğru yola çıktı. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında bu akşam saat 19.00’da Galatasaray ile karşılaşac

Fenerbahçe kafilesi, Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesi için Can Bartu Tesisleri’nden hareket ederek Şükrü Saracoğlu Stadyumu’na doğru yola çıktı.
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında bu akşam saat 19.00’da Galatasaray ile karşı laşacak. Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi FIFA kokartlı Hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Derbi mücadelesi öncesi sarı-lacivertli kafile, Can Bartu Tesisleri’nden hareket ederek stadyuma doğru yola çıktı. Tesisler önünde toplanan Fenerbahçeli taraftarlar, Zorlu derbi öncesi meşaleler ve tezahüratlar ile takımlarına destek verdi. Takım otobüsü nün stadyuma gideceği güzergahlarda Emniyet güç lerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı gözlendi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ