Özel Haber

Rus TV Genel Müdürü: Türk dizileri olmadan yapamayız, fakat yeni Türk dizleri de bekliyoruz

Türk dizilerinin Rusya’da büyük ilgi ile izlendiğine dikkat çeken Domashniy TV Genel Müdürü Hripunova, dizi filmlerin hep aynı tarzda çekilmesinden şikayetçi.

Rus TV Genel Müdürü: Türk dizileri olmadan yapamayız, fakat yeni Türk dizleri de bekliyoruz
13-09-2019 18:20

MOSKOVA - ÖZEL

Rus Domashniy televizyon kanalı Genel Müdürü Marina Hripunova, "Muhteşem Yüzyıl” adlı dizi film başta olmak üzere Türk dizilerinin Rusya'da büyük ilgiyle izlendiğine dikkat çekti. Hripunova, "Dünya genelinde daha fazla ilgi çekebilecek başka hikayeleri de sahnelemek lazım" diyerek dizi filmlerin hep aynı tarzda üretilmesine üstü kapalı eleştiride de bulundu.

Rus basınına konuşan Hripunova bir soru üzerine şunları kaydetti: "Türk dizileri olmadan yapamayız, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisini tekrar kanalımızda yayınlayacağız. Elbette yeni bir şey bulmak istiyorum. Sürekli araştırıyoruz, fakat henüz ikinci bir 'Muhteşem Yüzyıl’ı bulamadık. Biz de çıtayı düşürmek istemiyoruz"

TÜRK ORTAKLARIMIZ TALEPLERİMİZE PEK DE DUYARLI DEĞİLLER..

Rus Domashniy televizyon kanalı Genel Müdürü Marina Hripunova, Türk ortaklarından yeni dizler beklediklerini belirterek, "Türk ortaklarımız taleplerimize karşı pek de duyarlı değiller. Fakat şu da bir gerçek: Ürünlerinizin dünya genelinde tanınmasını düşünüyorsanız, o zaman sadece yerel izleyiciler için değil, anlaşılır ve ilginç olabilecek başka hikayeleri seçmeniz gerektiğini de anlamalısınız” diyerek Türkiye’deki yapımcılara mesaj da gönderdi.

Foto: Sergey Griçkov

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER