Kordsa'dan satın alma açıklaması

Kordsa'dan satın alma açıklaması

"Ticari havacılık sektörüne ileri kompozit malzemeler sağlayan 'Fabric Development Inc.' ve 'Textile Products Inc.' unvanlı iki ayrı şahıs şirketinin satın alınmasına ilişkin Yabancı Yatırımcılar Komitesi (CFIUS) onay değerlendirme süreci olumlu olarak sonuçlanmıştır"

İSTANBUL

Kordsa'nın "Fabric Development Inc." ve "Textile Products Inc." şirketlerini satın almasına ilişkin Yabancı Yatırımcılar Komitesi (CFIUS) onay değerlendirme süreci olumlu olarak sonuçlandı.

Kordsa'nın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, ticari havacılık sektörüne ileri kompozit malzemeler sağlayan "Fabric Development Inc." ve "Textile Products Inc." unvanlı iki ayrı şahıs şirketinin satın alınmasına ilişkin CFIUS onay değerlendirme sürecinin olumlu olarak sonuçlandığı belirtildi.

Satın alma ile ilgili kapanış sürecinin başlatıldığı aktarılan açıklamada, sürecin bir ay içerisinde tamamlanmasının beklendiği kaydedildi.

ilgili haberler...
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...