İşsiz deyip kızı vermediler...

Adana’da bir genç, istemeye gittiği kızı, işsiz olduğu gerekçesiyle ailesi vermeyince intihar etmek istedi. Yaklaşık 25 metre yükseklikteki direğe çıkan genç, kız arkadaşı tarafından ikna edilerek indirildi. Olay, Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde mey


Adana’da bir genç, istemeye gittiği kızı, işsiz olduğu gerekçesiyle ailesi vermeyince intihar etmek istedi. Yaklaşık 25 metre yükseklikteki direğe çıkan genç, Kız arkadaşı tarafından ikna edilerek indirildi.
olay , Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, işsiz olduğu öğrenilen İsa Tekin (25), bir süredir gönül ilişkisi yaş adığı ismi öğrenilemeyen genç kızı ailesi ile birlikte istemeye gitti. Ancak genç kızın ailesi Tekin’in işsiz olduğunu öne sürerek izin vermedi. Bir süredir bunalımda olduğu öğrenilen İsa Tekin ise bir baz istasyonu direğine çıkarak intihar etmek istedi.
İhbar üzerine olay yerine giden ekipler Tekin’i ikna etmeye çalıştı. Ancak Tekin, kız arkadaşı gelmezse atlayacağını söyledi. Bunun üzerine ekipler, genç kızı evinden alarak Tekin’in Yanı na getirdi. Genç kız, telefonla görüştüğü Tekin’i inmeye ikna etti . Çıktığı 25 metre yükseklikten inen genç aşı k, basın mensuplarına “Çok seviyorum. Sevmesem çıkar mıydım? Verirlerse de kendileri bilir, vermezlerse de kendileri bilir. Vermezlerse bir daha çıkacağım” dedi.
İsa Tekin, daha sonra polis merkezine götürüldü.
(İHA)
ilgili haberler...
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ