En Son Yazılar

Güneş: 'Kazanmaya yakın taraf bizdik'

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Balıkesirspor galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, 'Kazanmaya yakın takım bizdik' dedi. Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Balıkesirspor'u ağırlayan yeşil-beyazlı ekip, sahadan 4-2'lik skorla galip ayrıldı.

Güneş: 'Kazanmaya yakın taraf bizdik'
14-03-2015 01:04

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Balıkesirspor galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, 'Kazanmaya yakın takım bizdik' dedi.

Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Balıkesirspor'u ağırlayan yeşil-beyazlı ekip, sahadan 4-2'lik skorla galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 'Öncelikle futbol dünyasının ve iş hayatının değerli büyüğü Şadan ağabeye Allah'tan rahmet diliyorum. Aynı duygular sanatçı Erol Büyükburç ile taraftar kardeşimiz Fehmizat içinde geçerli. Bugün ortada rekabetin olacağı bir ortam yoktu. Sakat oyuncularımız vardı. Taraftarımız yoktu ancak bol gol vardı. Kazanmaya yakın takım bizdik. Oyunu tamamen forse ettik. Goller attık kaçırdık ancak beklenmeyen şekilde pozisyon verdik. Oyunun hakkı bizdeydi, öylede oldu. Biz oynadığı oyunla söz hakkı olan bir takım olmayı tercih ediyoruz. Geçtiğimiz hafta Eskişehir maçında oyunun hakimi biz değildik. İtiraz bile etmedik. Ezilen bir takımın hakemi eleştirmesini doğru bulmuyorum. Biz eleştirilerimizi futbol adına yapıyoruz. Eğer iyi oynadıysanız ve hakem hatası yüzünden yenildiyseniz o zaman itiraz edebilirsiniz' dedi.

'SEVİNÇ GÖZYAŞLARIDIR O'
Bir basın mensubunun 'Holmen'i oyundan alınırken yayıncı kuruluşun kameralarında ağlarken izledik. Bir sorun mu var? şeklinde sorusuna Güneş, 'Yok, yok çok mutludur o. Siz yanlış görmüşsünüzdür. Mutluluk gözyaşlarıdır o. Holmen bir gol attı ve güzelde oynadı. Ağlar mı hiç? dedi.

BALIKESİRSPOR CEPHESİ
Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise, ligin son sırasında olmalarının kendileri için psikolojik açıdan bir dezavantaj olduğunu belirterek 'Kaybettik, çok üzgünüm. İçeride oynadığımız Rize maçından sonra bu maçta da kazanabilecek pozisyonlar elde ettik ama olmadı. Bu son sırada olmanın psikolojisi herhalde. Bursaspor çok iyi bir takım. Son sırada olmak yönetmesi çok zor bir süreç ancak sonuna kadar mücadele edeceğiz. Son sıradaki bir takım için bunları söylemesi zor ancak son maça kadar karakterli bir oyunumuza devam edeceğiz. Ben hakemlerimizin biraz daha maçlara kendilerini vermelerini istiyorum. Bu maçları derbi gibi yönetsinler, renkleri ayırmasınlar' dedi.

dikGAZETE
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER