Özel Haber

Ermenistan'da bazı vatandaşlar: Türkiye ve Azerbaycan bayraklarını niye yakıyoruz ki?!

Ermenistan'da Başbakan Paşinyan'a karşı protesto eylemlerinde Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının yakılmasını eleştiren bazı vatandaşlar, "Türkiye ve Azerbaycan bayraklarını niye yakıyoruz ki?!" tepkisinde bulundu

Ermenistan'da bazı vatandaşlar: Türkiye ve Azerbaycan bayraklarını niye yakıyoruz ki?!
12-05-2022 20:39

MOSKOVA - ÖZEL

Ermenistan'da bazı vatandaşlar, muhalefetin ülke Başbakanı Nikol Paşinyan'a karşı protesto eylemlerinde Türkiye ve Azerbaycan'ın ulusal bayraklarının yakılmasını eleştirdi. Tepki anları kameraya da yansıdı.

Ermenistan medyasına göre, Gümrü kentinde vatandaşlar, eski Cumhurbaşkanı Robert Koçaryan yanlısı muhalefetin protesto gösterisine engel oldu. Sokaklara inen bazı vatandaşlar, muhalefetin gösterisine tepki göstererek, "Bu ülkede asıl hain olanlar siz muhalefetsiniz! Özellikle de Robert Koçaryan!" şeklinde ifadeler kullandı.

Bir vatandaş da, "Siz savaş sırasında yaralı askerlerimizi kurtaramadınız. Onları ölüme attınız!" diye tepki gösterdi.

Bir bayan da, "Asıl hain Robert Koçaryan'dır! 30 yıl ülkeyi idare ederken soygunculuk yaptılar. Koçaryan ve çetesi Paşinyan'ın yakasını bıraksınlar! Ülkemiz 30 yıl diz çökerek yaşadı" dedi.

Bir başka yaşlı kadın ise "Siz savaş esirlerimizi geri dönmesine engel oluyorsunuz! Türkiye ve Azerbaycan bayraklarını yakarak çözüm sürecini zor durumda bırakıyorsunuz" diyerek tepkisini dile getirdi. 

Daha önce de bir Ermeni vatandaş da benzer tepkilerde bulunmuştu.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER