Özel Haber

Emin Ağalarov'dan Moskova'da yeni bir dev proje daha!

Dev Rus şirketi Crocus Group Birinci Başkan Yardımcısı Azerbaycan asıllı Emin Ağalarov, Moskova'da yeni dev bir projenin daha açılışına hazırlanıyor

Emin Ağalarov'dan Moskova'da yeni bir dev proje daha!
04-08-2021 22:51

MOSKOVA - ÖZEL

Daha önce de çeşitli dev projelere imza atan dev Rus şirketi Crocus Group Birinci Başkan Yardımcısı Emin Ağalarov, yeni dev bir projenin açılışına hazırlanıyor. 

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Azerbaycan asıllı işadamı ve ünlü müzisyen Emin Agalarov, Rusya'nın başkenti Moskova’da, Novorijskoe karayolu üzerindeki yeni projesi Estate Mall'in törenle açılışı için gün sayıyor.

Estate Mall” bölgesinde, modern İtalyan mutfağının CAFEMILANO restoranı ve iki katlı Zafferano village tesisi açılacak. Ayrıca, yakın alanda ana gastronomik proje “Estate Mall - Danilovskiy Pazarı”nın açılması da planlanıyor. 

Şirket açıklamasına göre, gelecekte, yeni tesisin arazisinde birkaç ikonik restoran projesi daha açılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Emin Agalarov, "Danilovskiy Pazarı bizim için çok önemli bir ortak. Tahminlerimize göre, tüm Estate Mall kitlesinin %65'i pazar müşterisi olacak. Genel olarak, Danilovskiy Pazarını hesaba katmadan tüm catering için yaklaşık 2 bin 500 m2 tahsis ettik. Her restoranın ayrı bir girişi vardır,  bu nispeten özerk çalışmayı mümkün kılar, verandalar sağlanır. Ve her zaman en yakın yerleşim yerlerine hızlı teslimat düzenleme fırsatı var” dedi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER