
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Şehir Hastanesi ve İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılışında konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "6 bin 100 kilometreden devraldığımız bölünmüş yol uzunluğumuzu bugün 26 bin 764 kilometreye ulaştırdık." dedi.
Erdoğan, Yap-işlet-devret modeli ile ilgili odlarak, "CHP Genel Başkanı göremiyor diye bu modelin ülkemizin kalkınmasına, gelişmesine katkılarını yok sayamayız." dedi.
"Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz""Afrin'e, Cerablus'a, El-Bab'a girdik." diyen Erdoğan, "Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz. Biz bunu Rusya ile ABD ile paylaştık." ifadelerini kullandı.
"Faizler daha da inecek"Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Merkez Bankası faizleri indirdi, daha da inecek. Müjdeyi veriyorum enflasyon da düşecek, bunu da göreceksiniz." şeklinde konuştu.Kaynak: AA
dikGAZETE.com