Gümülcine
Yunanistan Sivil Koruma Genel Sekreterliğinden yapı lan açıklamada, alarm kararı nın 23 Şubat Pazartesi günü ne kadar geçerli olacağı bildirildi.
Edirne 'de debisi yükselen Meriç nehri arazilere yayıldıAçıklamada, Meriç Nehri’nin su seviyesindeki yükseliş ve taşma ihtimali nedeniyle Bölgede Yüksek sel riski oluştuğu belirtildi.
????Kararın Eyalet Başkanı ile Risk Değerlendirme Komisyonunun görüşü doğrultusunda alındığı kaydedildi.
Bu kapsamda Belediye ve eyalet yetkililerinden sivil koruma birimlerini ivedilikle toplayarak gerekli tedbirleri hayata geçirmeleri istendi.
Öte yandan gün içinde etkili olan şiddetli Rüzgar nedeniyle Selanik Havalimanı’na iniş yapamayan bazı uçakların Atina ’ya yönlendirildiği bildirildi.
Kaynak: AA
dikGAZETE .com