Magazin

Antalya'da Karavan Park, 9 ayda 36 ülkeden 2 binden fazla misafir ağırladı

Antalya'da 9 ay önce açılan ve bugüne kadar 36 ülkeden 2 binden fazla misafiri ağırlayan Karavan Park'ta yaz sezonunun yaklaşmasıyla yoğunluk da arttı

Antalya'da Karavan Park, 9 ayda 36 ülkeden 2 binden fazla misafir ağırladı
24-04-2024 13:33
Antalya

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Konyaaltı ilçesinde açılan park, karavan tatilini benimseyenlerin gözdesi oldu.

Konyaaltı Sahili'nde 4 bin 144 metrekare alana ve 55 karavan kapasitesine sahip park, açıldığı günden bu yana 36 ülkeden 2 binden fazla misafir ağırladı.

Elektrik, altyapı, tuvalet, banyo, çamaşırhane, su gideri ve mutfak gibi imkanların sunulduğu parkta tatilciler, daha güvenli ve konforlu ortamda tatilin tadını çıkarıyor.

Karavan parka ilginin artması üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratpaşa ilçesi Lara bölgesine yeni bir karavan park açılması planlanıyor.

Tatilini geçirmek için kente gelen Mehmet Altuntaş, planlı tatil yapamadıkları için karavan tatilini tercih ettiklerini söyledi.

Karavancılar için böyle bir parkın çok ideal olduğunu belirten Altuntaş, "Burada ihtiyaç olan her şey var. Dört dörtlük bir yer olmuş. Herkesin eline sağlık. İkinci kez geliyoruz. Hatta tatili uzatmayı bile düşünmeye başladım." dedi.​​

Kaynak: AA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER