Ankara'nın 5 ilçesinde su kesintisi yapılacak

Ankara'nın 5 ilçesinde su kesintisi yapılacak

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Kahramankazan, Keçiören, Yenimahalle, Pursaklar ve Polatlı ilçelerinde su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Ankara

ASKİ'nin internet sitesinde yer alan duyuruda, devam Eden kuraklık ve artan nüfus nedeniyle su kaynaklarının üzerindeki yükün arttığı, bu nedenle bazı bölgelerde zaman zaman basınç düşüklüğü ve su kesintilerinin yaş anabildiği belirtildi.

Bu doğrultuda Çamlıdere Barajı'nda, su alma yapı sında arzı artırmaya yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Kahramankazan, Keçiören, Yenimahalle ve pursaklar 'ın bazı mahalle ve caddelerinde su kesintisinin uygulanacağı kaydedildi.

Su kesintisinin Kahramankazan'da bugün saat 17.30'a, Keçiören, Yenimahalle ve Pursaklar'da ise saat 23.55'e kadar belirtilen mahalle ve caddelerde uygulanacağı bildirildi.

Ayrıca, Polatlı'da da bir Dağ ı tım şebeke Hattı ndaki arıza nedeniyle Esentepe ile Şentepe mahallelerinin bir bölümünde saat 16.00'ya kadar su kesintisinin olacağı vurgulandı.

????

Kaynak: AA

dikGAZETE .com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ