USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Emine Erdoğan'dan "Uluslararası 3. Sıfır Atık Zirvesi ve Ödül Töreni" paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından "Uluslararası 3. Sıfır Atık Zirvesi ve Ödül Töreni"ne ilişkin paylaşımda bulundu

Emine Erdoğan'dan "Uluslararası 3. Sıfır Atık Zirvesi ve Ödül Töreni" paylaşımı
23-12-2022 20:28
Google News
İstanbul

Emine Erdoğan, paylaşımında, çevre dostu yaşam modelinin ilk adımı olan Sıfır Atık hareketinin 5. yılına ulaşmanın heyecanı içerisinde olduklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Çevre dostu yaşam modelinin ilk adımı olan #SıfırAtık hareketinin 5. yılına ulaşmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu hareket, iş birliği ile bir iyilik zincirine dönüşerek sınırları aştı. “Dünya renklerini yitirmesin” haykırışımız, yediden yetmişe her vicdanda karşılık buldu. pic.twitter.com/KBMK15Ik3i— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) December 23, 2022

''Bu hareket, işbirliği ile bir iyilik zincirine dönüşerek sınırları aştı. 'Dünya renklerini yitirmesin' haykırışımız, yediden yetmişe her vicdanda karşılık buldu. Tarihe hediye ettiğimiz örnek dayanışmanın kahramanlarıyla 3. Uluslararası Sıfır Atık Zirvesi'nde buluşmaktan büyük mutluluk duydum. 'İklim ve Gençlik' temasının ilham kaynağı gençlerimizle, Sıfır Atık serüveni için yeni rotalar belirledik. Zira geleceğimiz onlara emanet.

Ülkemizden ve dünyadan programımıza katılarak, çevreci faaliyetleriyle ödül alan herkesi tebrik ediyorum. Zirvede emeği geçenlere ve Sıfır Atık mücadelemizi destekleriyle köklü bir çınara dönüştüren tüm doğa dostlarına en kalbi şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: AA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ