USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün darbe girişiminde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önüne atılan bomba nedeniyle yaralanarak saldırıdan 18 gün sonra şehit olan Yaşar'ın ailesini hastanede ziyaret etti. - Anadolu Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine taziye ziyareti
04-08-2016 09:33
Google News

ANKARA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin önüne uçaktan atılan bomba nedeniyle başından ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 23 yaşındaki Oğuzhan Yaşar'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 3 Ağustos akşamı gelen Yaşar'ın vefat haberi üzerine TOBB ETÜ Hastanesi'ne giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurumlu şehidin babası Ahmet, dedesi Asım ve kardeşi Kadir Yaşar ile diğer aile bireylerinin acılarını paylaştı.

Erdoğan, merhuma Allah'tan rahmet, geride kalanlara da sabır ve metanet diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taziye ziyaretinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül ve Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ın hazır bulunduğu öğrenildi.

Muhabir: İsmail Çimen

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ