USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

05.05.2015 çılgınlığı

İstanbul’da hayatlarının en mutlu gününü daha da anlamlandırmak isteyen gelin ve damat adayları evlenmek için seçtikleri “05.05.2015” tarihinde nikah salonlarına akın etti. Evlilik hazırlığı yapan genç çiftler, nikah tarihlerinin akıllarda daha da kalıcı

05.05.2015 çılgınlığı
05-05-2015 16:22
Google News

İstanbul’da hayatlarının en mutlu gününü daha da anlamlandırmak isteyen gelin ve damat adayları evlenmek için seçtikleri “05.05.2015” tarihinde nikah salonlarına akın etti.
Evlilik hazırlığı yapan genç çiftler, nikah tarihlerinin akıllarda daha da kalıcı olması için 3 tane 5 rakamının olduğu “05.05.2015” tarihini seçti. Normal günlerde evlenmek için hafta sonunu tercih eden çiftler, tarihin Salı gününe gelmesine aldırış etmedi. Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı bu tarihi ölümsüzleştirmek isteyen çiftlerin akınına uğradı. Bu tarihlerde en fazla 20 çiftin nikahına şahitlik yapan Halk Sarayı gün boyunca 63 çiftin nikahına ev sahipliği yapacak.

“ÖZEL BİR TARİH OLDUĞU İÇİN BUGÜNÜ TERCİH ETTİK”
Özel bir tarih olduğundan evlenmek için bugünü tercih ettiklerini belirten Büşranur ve Fatih Erkoç çifti, “Okulda tanıştık, güzel bir anıydı bizim için. 3 yıldır birlikteyiz. Seri bir tarih olduğu için böyle bir tercih yaptık” dedi.
Mithat-Elif Erhan çifti de, bugün evlenerek bugünü anlamlı kılmak istediklerini belirterek, "Özel bir tarihte evlenelim istedik. Anılarda kalsın unutmayalım istedik. 1,5 yıldır birlikteyiz askerlik yaptığı sırada tanıştık. Çok mutluyuz, heyecanlıyız" şeklinde konuştu.

“ÖZEL GÜNLER UNUTULAN GÜNLER, BU SEBEPLE BUGÜN OLSUN İSTEDİK”
Evlilik tarihleri unutulmasın diye bugünü tercih ettiklerini dile getiren Duygu-Mahmut Kara çifti de, "Özel günler hep unutulduğu için bu tarih de unutulmasın istedik. Bu tarih olsun diye 6 ay öncesinden aldık günümüzü. Aslında saat 5 gibi olsun isterdik ama onu seçme imkanımız olmadı. 2 yıldır tanışıyoruz. Bir yıldır nişanlıyız ve bir ay sonra da düğünümüz var. Sekiz yıldır arkadaşız. Ama o zamanlar bir şey yoktu aramızda. Son 2 yılda başladı her şey. Birbirimize açıldık. Çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ