?>

Zonguldak, Bolu, Düzce, Sakarya ve Şile'de eğitime 1 gün ara

Zonguldak, Bolu, Düzce, Sakarya ve Şile'de olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Gündem - 2 yıl önce

Bolu/İstanbul/Zonguldak/Düzce

Bolu'da valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, il genelindeki olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım'da, tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.

Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin, aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Zonguldak

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İl genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin, aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

Heyelan nedeniyle bazı yollar kapandı

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan bir diğer paylaşımda, heyelanlar nedeniyle bazı yolların ulaşıma kapatıldığı bildirildi.

Açıklamada, Karadeniz Ereğli kara yolunda meydana heyelanlar nedeniyle, Terzi köyü mevkisinden Zonguldak yönüne, karayolları bakımevinden her iki yöne, Şehitlik mevkisinden il merkezi yönüne kara yolunun çift taraflı trafiğe kapatıldığı ifade edildi.

Karayolu ekiplerinin yol açma çalışmalarını sürdürdüğü aktarılan açıklamada, gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağı kaydedildi.

Şile

İstanbul Valiliği, kentte etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile ilçesinde yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul'da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile'de 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Bu karara paralel olarak Şile'deki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım'da idari izinli sayılacaktır."

Düzce

Akçakoca genelinde gün boyu sağanak ve fırtına yaşamı olumsuz etkiledi. Olumsuz hava şartlarının devam ettiği ilçede birçok ev ve iş yerini su bastı, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, "İlçemiz genelinde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Sakarya'da taşımalı eğitime kar engeli

Sakarya'nın Hendek ilçesinde ise olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ilçenin yüksek mahallelerindeki olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle Dikmen, Aksu, Kurtuluş Karadere, Sümbüllü Kırktepe, Bakacak, Pazarcık, Eskibıçkı, Dede Düzü, Bıçkatik, Hicriye, Muradiye, Akçayır, Esentepe, Harmantepe mahallelerinde taşımalı eğitime Hendek Kaymakamlığınca 1 gün ara verildiği kaydedildi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Avrupa gereksiz antibiyotik kullanımıyla mücadelede zorlanıyor

2023-11-17 12:42 - Dünya

Hrant Dink cinayeti tetikçisi Ogün Samast hakkında yeni iddianame hazırlandı

2023-11-19 17:52 - Gündem

Milli halterci Cansu Bektaş, gençlerde dünya şampiyonu oldu

2023-11-16 10:38 - Spor

Sarıkamış'taki ekoturizm alanı kış ve doğa turizmi için genişletiliyor

2023-11-16 12:48 - Çevre-Hayat

FİLMED gönüllü sağlık çalışanlarını Gazze'ye çağırdı

2023-11-16 13:57 - Dünya

BM: Gazze'de deprem vurmuş gibi bir yıkım var ancak bu insan eliyle gerçekleşti

2023-11-16 22:42 - Dünya

BM: Cidde görüşmelerinin ardından Sudan'da çatışma yoğunlaştı

2023-11-17 00:08 - Dünya

60 saniyede ekonomide bugün (13 Kasım 2023)

2023-11-13 17:23 - Yerel haber-Şirket Haber

Türkiye sanayide hidrojen devrimi hedefliyor

2023-11-17 11:33 - Ekonomi

Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde kar etkili oluyor

2023-11-19 01:28 - Gündem

İlgili Haberler

24 Kasım kapsamında "eğitimde fark yaratan" öğretmenler de Ankara'da ağırlanıyor

16:37 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G20 Liderler Zirvesi kapsamında diplomasi trafiği sürüyor

14:42 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi kapsamında Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

14:27 - Gündem

Emine Erdoğan Güney Afrika'da Yunus Emre Enstitüsünü ziyaret etti

13:18 - Gündem

İstanbul'a su sağlayan barajların doluluk oranı yüzde 20'nin altına düştü

13:12 - Gündem

Günün Manşetleri

24 Kasım kapsamında "eğitimde fark yaratan" öğretmenler de Ankara'da ağırlanıyor

16:37 - Gündem

İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a hava saldırısı düzenledi

16:33 - Dünya

Güney Afrika'da düzenlenen G20 Zirvesi sona erdi

16:22 - Dünya

TBMM'de vergiye yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek

16:03 - Siyaset

Çin'de doğrudan yabancı yatırımlardaki düşüş sürüyor

15:57 - Ekonomi