?>

Zeytinburnu’nda zincirleme trafik kazası

Zeytinburnu’nda gece saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Hurdaya dönen araçtan çıkan vatandaş ise kazadan yaklaşık 1 saat sonra temizlik işçileri tarafından yol kenarında bulundu.

Asayiş - 7 yıl önce

Zeytinburnu’nda gece saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Hurdaya dönen araçtan çıkan vatandaş ise kazadan yaklaşık 1 saat sonra temizlik işçileri tarafından yol kenarında bulundu.

Kaza, saat 02:30 sıralarında E-5 Karayolu üzeri Cevizlibağ mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre E-5 Karayolu Ankara istikameti Cevizlibağ mevkiinde seyreden T.Ş., yönetimindeki 34 AC 0878 plakalı lüks cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu E.K.’nın kullandığı 34 LG 9993 plakalı minibüs ile sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 34 BNM 636 plakalı otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada savrulan lüks cip yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarptıktan yaklaşık 20 metre sonra durabildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza da yaralanan 2 kişi ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAZA YAPAN ARAÇTAN ÇIKARAK YÜRÜMEYE ÇALIŞMIŞ

Kaza yapan lüks cip içerisinden yaralı olarak çıkan ve kimliği öğrenilemeyen bir vatandaş ise kazadan yaklaşık 1 saat sonra temizlik işçileri tarafından yol kenarında bulundu. İhbar üzerine olay yerine yeniden ambulans sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede yerde yatan vatandaşın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemeler sonrası hayatını kaybeden şahsın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

LÜKS CİP İLE OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ KAÇTI

Kaza sonrası lüks cip sürücüsü ve kazaya karışan otomobil sürücüsü ile içerisinde bulunan bir kişi kaza sonrası olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Öte yandan otomobil içerisinde alkol şişelerinin olduğu görüldü. Polis ekipleri kaza sonrası kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaza nedeniyle Ankara istikametine kapatılan E-5 Karayolu araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

(Selim Bayraktar /İHA)
Haftanın Öne Çıkanları

Ülkenin zenginliklerini okul bahçesine sığdıramadılar

2019-04-07 13:22 - Gündem

Diyarbakır’da sağanak yağış yolları göle çevirdi

2019-04-02 21:33 - Genel

Hastanede 'şifa' okullarda 'sevgi' dağıtıyorlar

2019-04-02 15:37 - Gündem

İmamoğlu'ndan Anıtkabir ziyareti

2019-04-02 19:42 - Gündem

9 yaşındaki çocuğun feci ölümü

2019-04-05 22:19 - Asayiş

Venezuela’da Maduro destekçileri de 6 Nisan’da sokakta

2019-04-02 12:52 - Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan Moskova'ya gidiyor

2019-04-07 16:17 - Siyaset

Rusya’nın en zengin 4’üncü kadını uçak kazasında öldü

2019-04-01 14:17 - Dünya

Ünlü rapçi kokainle yakalandı

2019-04-07 19:22 - Magazin

Kerem Kınık yeniden Türk Kızılay Genel Başkanı

2019-04-07 19:52 - Gündem

İlgili Haberler

'Huzur İstanbul' denetimlerinde 1022 kişi gözaltına alındı

09:48 - Asayiş

Ankara'da gıda zehirlenmesi soruşturmasında 4 şüpheli gözaltına alındı

09:33 - Asayiş

Başkentte gıda zehirlenmesi şüphesiyle 154 kişi hastanelere başvurdu

23:18 - Asayiş

İstanbul'da 19 yıl önceki cinayete ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı

20:57 - Asayiş

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda yanan otobüs kullanılamaz hale geldi

12:42 - Asayiş

Günün Manşetleri

YTB Başkanı Turus, Azerbaycan Diaspora Komitesi Başkanı Muradov'la görüştü

19:42 - Dünya

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye önemli bir meseleyi çözmek üzeredir

19:37 - Siyaset

Gine Bissau'da darbe sonrası başbakan belli oldu

19:33 - Dünya

Zelenskiy, Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Yermak'ın istifa ettiğini duyurdu

19:28 - Dünya

Rusya’da WhatsApp’ın kademeli olarak engellenmeye başladığı açıklandı

18:57 - Dünya