?>

'Zafer sarhoşluğuna karşı olan bir insanım'

Galatasaray Kulübünde gerçekleştirilen olağan genel kurulda tekrar başkanlığa seçilen Mustafa Cengiz, "Ortaya çıkan sonuç asla diğer adayları ezici ve üzücü bir sonuç değil. Tam tersine üzerimizdeki yükü azami derecede artırdı." dedi.

Spor - 7 yıl önce

İSTANBUL

Galatasaray Kulübünde gerçekleştirilen olağan genel kurulda tekrar başkanlığa seçilen Mustafa Cengiz, "Ortaya çıkan sonuç asla diğer adayları ezici ve üzücü bir sonuç değil. Tam tersine üzerimizdeki yükü azami derecede artırdı." dedi.

Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu listesinde bulunan isimler, Galatasaray Derneği Lokali'nde düzenlenen gecede seçim zaferini kutladı.

Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Cengiz, büyük bir sorumluluğu üstlendiklerini belirterek, "Şu anda benim omzumdaki yük bir sosyoloğun tahmin edebileceğinden çok fazla oldu. Dört ay boyunca gerek genel kurul üyeleri gerek taraftarlar bize çok büyük destek verdi. Ortaya çıkan sonuç asla diğer adayları ezici ve üzücü bir sonuç değil. Tam tersine üzerimizdeki yükü azami derecede artırdı. Ben güç zehirlenmesine, zafer sarhoşluğuna karşı olan bir insanım." diye konuştu.

Mustafa Cengiz, UEFA yetkililerinin de seçimi yakından takip ettiğini anlatarak, şunları kaydetti:

"14. sandık açıklandıktan sonra UEFA yetkilileriyle görüştüğümde onlar da mutlu oldu. UEFA ve batı dünyası kesinlikle verilen sözlere inanır. Eğer şark kurnazlığı gibi sözler verip uymazsanız ve yaptığınız hataları kurnazca gizlemeye çalışırsanız, bir bağımsız denetçi firma gelip hataları bulur ve sizi kıpkırmızı eder. Biz o kırmızılıkları giderdik, mali açıdan düzeltme yolunu gösterdik. Geldiğimiz bu noktada UEFA Başkanı ve Finansal Fair Play müdürleri bizi kutladı ve sevindi. Verdiğimiz sözleri tutacak bir yönetim olduğumuz için sevindiler."

Genel kurulun ardından teknik direktörleri Fatih Terim ile de görüştüğünü aktaran Cengiz, "Fatih hocam da istikrar ve huzurdan yana. Kimse huzursuz bir ortamda bulunmak istemez. İnşallah güven, huzur, istikrar, dostluk ve kardeşlik içerisinde devam edeceğiz. Sevgili Fatih hocam bizim için büyük şans. Hem o hem de sevgili Abdurrahim Albayrak. Bu anlamda ben şanslı bir insanım. İnşallah yürüyüşümüz devam edecek." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ercan Çakar

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

'Dadaşlar' küllerinden doğdu

2018-05-21 18:00 - Spor

Deportivo'da Seedorf dönemi sona erdi

2018-05-23 03:32 - Spor

Humuslu sığınmacılar yardım bekliyor

2018-05-20 19:43 - Genel

81 ilde 53 bin 876 personelle dev uygulama

2018-05-24 04:02 - Asayiş

Erdoğan'dan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a tebrik

2018-05-21 02:32 - Gündem

Turkcell'den piyasalara güven mesajı

2018-05-23 18:20 - Ekonomi

'Merkez Bankamızın attığı adımı destekliyoruz'

2018-05-24 03:07 - Ekonomi

Irak'ın kuzeyine hava harekatı

2018-05-25 13:16 - Genel

'Türkiye IMF'nin önünde diz çökmeyecektir'

2018-05-24 03:17 - Gündem

Dışişleri Bakanlığı'ndan Münbiç açıklaması

2018-05-26 02:02 - Gündem

İlgili Haberler

Arda Güler'in gol attığı maçta Real Madrid, Kulüpler Dünya Kupası'nda Pachuca'yı 3-1

00:27 - Spor

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya'ya yenildi

21:58 - Spor

Kasımpaşa, Burak Yılmaz ile yollarını ayırdı

18:08 - Spor

Beşiktaş'ın Dikilitaş projesi, olağanüstü genel kurulda oy çokluğuyla kabul edildi

14:47 - Spor

Deniz Öncü, Moto2 İtalya yarışında 6. sırayı aldı

14:38 - Spor

Günün Manşetleri

Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro: Her şey Filistinli çocukların bombalanmasıyla başladı

04:02 - Dünya

İran'ın BM Daimi Temsilcisi İravani: İran'a saldırı ABD tarihine kara bir leke olarak geçti

01:37 - Dünya

Trump: Rejim İran'ı tekrar büyük yapmıyorsa neden rejim değişikliği olmasın?

01:28 - Dünya

Trump ve Starmer, telefonda İran'ın müzakere masasına dönmesinin önemini görüştü

00:53 - Dünya

ABD: İran'a nükleer tehdidi ortadan kaldırmak ve İsrail'i korumak amacıyla saldırı düzenlendi

00:32 - Dünya