?>

'Yönetim Eto'o'yu vermeme kararı aldı'

Antalyaspor Teknik Direktörü Çalımbay, "Başkanımızın, Beşiktaş'ı mağdur edecek ve zor durumda bırakacak bir şeyi isteyerek yaptığını düşünmüyorum. Öyle bir şey olsa zaten biz izin vermeyiz" dedi. - Anadolu Ajansı

Spor - 9 yıl önce

ANTALYA

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmemesiyle ilgili, "Başkanımızın, Beşiktaş'ı mağdur edecek ve zor durumda bırakacak bir şeyi isteyerek yaptığını düşünmüyorum. Öyle bir şey olsa zaten biz izin vermeyiz." dedi.

Çalımbay, Antalyaspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk bölümünde çizdikleri iyi grafiğe, ikinci bölümde de devam etmek istediklerini söyledi.

Transferler yaparak eksiklerini giderdiklerini belirten Rıza Çalımbay, "Sandro ve Salih'i transfer ettik. 2 arkadaş daha almak istiyoruz. Aramızdan ayrılan arkadaşlar da oldu. Devre arasında transfer yapmak çok zordur ve iyi oyuncu almak maliyetlidir. Bu nedenle kadromuzu koruyarak 3-4 oyuncu alıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Hedefimiz ilk 10'un içinde kalmak. İnşallah o ilk 10'un çok iyi bir yerinde oluruz." diye konuştu.

Antalyaspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Çalımbay, bu sene olmazsa gelecek yıl kırmızı-beyazlı ekibi Avrupa'ya götürmeyi arzuladığını bildirdi.

"Beşiktaş'ın teklifinde ciddiydik"

Eto'o'nun transferi konusunun netleştiğini kaydeden Çalımbay, şunları kaydetti:

"Çok iyi teklifler gelmesine rağmen yönetim, Eto'o'yu vermeme kararı aldı. Ancak biz Beşiktaş'ın teklifinde ciddiydik. Özellikle Kerim ve Ömer konusunda. Oyuncu arkadaşlarımız tercihlerini başka türlü kullandıkları için bu transferler gerçekleşmedi. Belki bu oyuncuların transferi olsaydı, Eto'o'nun transferi de gerçekleşebilirdi. Bu konunun üzerinde daha fazla durmaya gerek yok. Başkanımızın, Beşiktaş'ı mağdur edecek ve zor durumda bırakacak bir şeyi isteyerek yaptığını düşünmüyorum. Mümkün değil öyle bir şeyin olması. Öyle bir şey olsa zaten biz izin vermeyiz. Ben Beşiktaşlıyım ve o camiayı çok iyi tanıyorum. Fikret başkanı da çok iyi tanıyorum. Belki yanlış anlama ve iletişimsizlikten kaynaklanan bir şeyler oldu."

Basın toplantısının ardından Antalyasporlu oyuncular, Çalımbay yönetiminde antrenman yaptı. İki grup halinde çalışan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas ve şut çalışması gerçekleştirdi. Çift kale maçının ardından antrenman sona erdi.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Kadının ekonomiye katılımı analiz ediliyor

2017-01-11 15:07 - Ekonomi

Otomobilde tartıştığı karısını boğazını keserek öldürdü

2017-01-05 15:27 - Asayiş

Fırat Kalkanı Harekatında yaralanan asker şehit oldu

2017-01-06 20:08 - Gündem

Tentenin cemaatin üzerine çökmesine ilişkin soruşturma başlatıldı

2017-01-11 15:52 - Gündem

Vasip Şahin'in güldüren capsleri sosyal medyaya damga vurdu

2017-01-10 22:22 - Medya

Çanakkale’de 57 kaçak yakalandı

2017-01-05 16:32 - Asayiş

Kütahya'da yolcu otobüsü ile tır çarpıştı: 1 yaralı

2017-01-10 23:37 - Asayiş

Makedonya'daki sığınmacıların soğukla mücadelesi

2017-01-11 14:02 - Dünya

Darbe girişiminin ilk 24 saatinde 35 diplomatik görüşme

2017-01-08 15:52 - Siyaset

İstanbul'da korkunç olay

2017-01-10 16:17 - Asayiş

İlgili Haberler

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerine başladığı Devis Vasquez, İstanbul'a geldi

21:58 - Spor

RAMS Başakşehir, Galatasaray'dan Kazımcan Karataş'ı kiraladı

21:38 - Spor

Kayakla atlamada bazı sporcuların vücutlarına "asit enjekte ederek" haksız rekabet sağladığı iddiası

20:09 - Spor

Beşiktaş, Emmanuel Agbadou transferini KAP'a bildirdi

20:13 - Spor

Fenerbahçe'nin UEFA kadrosu belli oldu

20:12 - Spor

Günün Manşetleri

TİKA'dan Vietnam'da tayfundan etkilenen çiftçilere sera desteği

21:59 - Dünya

RAMS Başakşehir, Galatasaray'dan Kazımcan Karataş'ı kiraladı

21:38 - Spor

Kokusu kalan zam’an’ -Yunus Fırat-Elif Rana birlikte yazdı-

21:12 - En Son Yazılar

Kokusu kalan zam’an’ -Elif Rana-Yunus Fırat birlikte yazdı-

21:12 - En Son Yazılar

NATO'dan 6 Şubat depremleri nedeniyle Türkiye'yle dayanışma mesajı

21:08 - Dünya