?>

Yıldız Entegre, taş dokuyu ağaçla buluşturdu

- Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin: - "Yeni Taş Yüzey ile üretilen ürünlerimizi, Yıldız Entegre'nin inovatif bakış açısının bir eseri olarak görüyoruz"

Ekonomi - 6 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Yıldız Entegre, taş dokuyu ağaçla buluşturduğu yeni bir ürün gamı hazırladı.

Yıldız Entegre'den yapılan açıklamaya göre, İnovatif bir şirket olarak teknoloji ve tasarımı aynı potada buluşturan Yıldız Entegre, yeni taş yüzeyini sektöre sundu.

Yıldız Entegre, mermer, taş ve düz desenlere yeni taş yüzeyini uygulayarak, taş yüzey dokusunu ağacın sıcaklığı ile buluşturuyor.

Yıldız Trend markası altındaki mdflam ve suntalam ürünlere uygulanan taş yüzey ile ortaya çıkan ürünler, yaşam alanlarına modern ve eşsiz bir ruh katmasıyla dikkati çekiyor. İlk aşamada 20 lam desenine uygulanacak olan taş yüzey, mdflam ve suntalam ürün grubunun kullanıldığı her noktada tasarımcı ve mimarların beğenisini alıyor.

Tüm yaşam alanlarında geniş bir kullanım alanına sahip olan Yıldız Trend markası altındaki mdflam ve suntalam ürün grubu, portföyüne giren taş yüzeyi ile yaşam alanlarındaki denge ve uyuma özgün stiliyle eşlik ediyor.

- "İnovatif bakış açımızla sektöre değer katıyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin, "Yeni Taş Yüzey ile üretilen ürünlerimizi, Yıldız Entegre'nin inovatif bakış açısının bir eseri olarak görüyoruz. Tüm üretim ve iş süreçlerimize teknolojik gelişmeleri dahil ettiğimiz günümüzde, sektörümüzü bir üst seviyeye çıkaran ürünlere imza atmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Şahin, ürünlerini "Ağacın İzinde" vizyonuyla tasarlamaya ve üretmeye başladıklarını belirterek, yeni dönemde iş ortaklarını da dinleyerek tasarımdaki yenilikçi yaklaşımları yakından takip ettiklerini ve sektöre değer katacak yenilikleri bu yaklaşımlar çerçevesinde belirlediklerini kaydetti.

Şahin, "İşte bu vizyonla taş dokuya sahip ürünlerimizi tüm müşterilerimizin kullanımına sunmuş bulunuyoruz. Mermer, taş ve düz desenlere uygulayacağımız yeni taş yüzeyin tüm yaşam alanlarına yeni bir ruh katacağına inanıyoruz. Sunduğumuz geniş ürün ve renk gamı ile hayallerin gerçekleşmesine olanak tanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Şahika Ercümen'den dünya rekoru

2019-10-28 13:52 - Spor

Tunceli ormanları sonbahar renkleriyle bir başka güzel

2019-10-24 18:09 - Günün Fotoğrafı

Çaykur Rizespor evinde 2 golle kazandı

2019-10-26 01:42 - Spor

Kıran Operasyonuyla terör örgütüne darbe vuruluyor

2019-10-24 16:42 - Gündem

Romatizmal hastalıklar 'osteoporoz' riskini artırıyor

2019-10-26 14:32 - Sağlık

Ayrılıkçı Katalanlardan Barselona'da gösteri

2019-10-27 03:07 - Dünya

Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor

2019-10-29 14:46 - Genel

Tokat'tan Mehmetçiğe 1 ton 600 kilogram bal

2019-10-25 18:57 - Gündem

Emine Erdoğan'dan Cumhuriyet Bayramı paylaşımı

2019-10-29 19:47 - Gündem

Türk sularında 56 yeni canlı türü tespit edildi

2019-10-26 14:59 - Genel

İlgili Haberler

Borusan EnBW, şarj ağını genişletmek için 2030'a kadar 10 milyar liralık yatırım hedefliyor

21:41 - Ekonomi

Doğuş İnşaat, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da metro inşaatını sürdürüyor

20:37 - Ekonomi

Strateji ve Bütçe Başkanlığından 12. Kalkınma Planı'ndaki ifadelere ilişkin açıklama

20:08 - Ekonomi

Kamu işçilerine ilk zam teklifi sunuldu

18:02 - Ekonomi

Bakan Bayraktar, yenilenebilir enerji projelerinde izin süreçlerinin hızlanacağını bildirdi

17:02 - Ekonomi

Günün Manşetleri

RTÜK Başkanı Şahin'den yayıncılara uyarı

02:37 - Gündem

İran'ın BM Temsilcisi İrevani, İsrail'in saldırılarının ABD desteğiyle gerçekleştiğini iddia etti

02:12 - Dünya

TBMM Başkanlık Divanı üyelikleri için yapılan seçime ilişkin karar Resmi Gazete'de

00:58 - Siyaset

İsrail'in İran'a yönelik saldırılarına ilişkin provokatif paylaşım yapanlara soruşturma başlatıldı

00:52 - Gündem

BMGK'de Rusya, İran'a saldıran İsrail'i şiddetle kınarken, ABD Tel Aviv yönetimini savundu

00:47 - Dünya