?>

Yıldız: Başını sokacak yer arayan konut alıcısı profili, artık yok

Yöryapı Kentsel Dönüşüm Müdürü ve www.yoryapi.com.tr İçerik Editörü Sedat Yıldız, ailelerin artık başını sokacak bir yerden çok bir yaşam alanı aradıklarını söyledi.

Ekonomi - 9 yıl önce

Yöryapı Kentsel Dönüşüm Müdürü Sedat Yıldız, konut satın alırken ailelerin genelde yaşam alanı olan lokasyonları tercih ettiklerini belirtti. Ailelerin artık başını sokacak bir yerden çok bir yaşam alanı aradıklarını söyleyen Sedat Yıldız; park, oyun alanı, alışveriş merkezi, çarşı, spor salonu vs. gibi sosyal etkinlikler sunan konut projelerinin tercih edildiği diler getirdi.

Projelerin yatırımcılara kar sağlaması için gelişime açık bölgelerin seçilmesi gerektiğini söyleyen Yıldız, “Bulunduğunuz bölgenin belediyesinin şehirle ilgili gelecek planlarını iyi bilmeniz gerekir. Çünkü belediyenin yapacağı bir proje sizin projenizinde değerini artırır. Özellikle İstanbul’da ulaşım çok önemlidir. Metro, tren, metrobüs, vapur gibi toplu ulaşım araçlarına yakın lokasyonlarda yer alan projelerden yer almak daima caziptir” dedi.

İnşaat projelerinde yapılan her şeyin çok kaliteli olması gerektiğinin altını çizen Yöryapı Kentsel Dönüşüm Müdürü Sedat Yıldz, “İnşaatın yapımı esnasında kullanılan radye temel, perde duvar gibi sistemlerin uygulamaları ve beton mukavemetinin doğru seçilmiş olması konusunda emin olunmalıdır. Satış yaptığınız müşterinin memnuniyeti, sizin gelecek sigortanızdır. Yöryapı , Yörsan’da olduğu gibi inşaat sektöründe de yatırımlarını genişleterek devrimsel nitelik kazandıracak ilklere imza atmayı amaçlamış üstün vizyona sahip kurumsal bir firmadır” dedi. 

Yörük, Yör Palas, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, tasarımıyla standartların değişime uğradığını, zamana uygun taleplere göre yeniden tasarlanarak dizayn edildiğini belirterek “Yör Palas, gözde lokasyonuyla İstanbul’un tamamına zahmetsizce ulaşma kolaylığı sağlayacak. Dış cephesinde Osmanlı dokularının Avrupa mimarisiyle sentezlendiği, içeride ise kalitenin ön planda tutulduğu akıllı ev sistemleriyle hayatı kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Yör Palas, 4 adet 4+1 bahçe dubleksi, 4 adet 4+1 çatı dubleksi ve 12 adet 3+1 olmak üzere toplam 20 ultra lüks daire olacak” şeklinde konuştu.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Asfalt işçilerinin zorlu Ramazan mesaisi

2016-06-22 14:02 - Gündem

Bakan Çelik uyardı

2016-06-24 13:30 - Ekonomi

Türkiye, 4.5G'ye hızlı adapte oldu

2016-06-23 06:57 - Teknoloji

Ramazan'da hangi ürünler yoğun ilgi görüyor?

2016-06-18 16:57 - Gündem

Suriyelilerin karne sevinci

2016-06-17 20:47 - Gündem

Milli Voleybolcular Slovakya’yı devirdi

2016-06-19 00:57 - Spor

Antalya’da 1.5 hektar orman kül oldu

2016-06-17 23:43 - Asayiş

Ani görme kaybına dikkat

2016-06-20 21:52 - Sağlık

Lice ilçesinde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

2016-06-19 14:12 - Gündem

İDO yaz tarifesine geçiyor

2016-06-19 15:11 - Genel

İlgili Haberler

Borsa güne yükselişle başladı

10:02 - Ekonomi

Enflasyon rakamları açıklandı

10:32 - Ekonomi

Çiftçilere 349 milyon lira tutarında destekleme ödemesi bugün yapılacak

10:28 - Ekonomi

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

09:12 - Ekonomi

IMF küresel enflasyonda 'karışık bir tablo'ya işaret etti

19:23 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Sumud Filosu'na saldıran İsrail ordusu, filodaki son tekne Marinette'i yasa dışı ele geçir

10:53 - Dünya

Enflasyon rakamları açıklandı

10:32 - Ekonomi

Sumud Filosu aktivistleri, İsrailli Bakan'ın provokasyonuna 'Özgür Filistin' sloganıyla karşılık verdi

10:29 - Dünya

Futbolda haftanın programı: Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig maç ve saatleri

10:29 - Spor

Çiftçilere 349 milyon lira tutarında destekleme ödemesi bugün yapılacak

10:28 - Ekonomi