?>

'Yerimiz Bahçeli'nin yanıdır'

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, "Mevki ve makam gözetmeksizin yerimiz, yanımız, yolumuz MHP'nin lideri Devlet Bahçeli'nin yanıdır." dedi.

Siyaset - 8 yıl önce

ANKARA

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, "Ülkü ocaklarının her kademesinde önemli görevlerde bulunmuş, bugün de MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeliği görevini sürdüren dava arkadaşım Turgay Baştuğ 8 Ekim 2017'de Ankara İl Başkanlığımızın tek adayıdır." dedi.

Çetinkaya, MHP Ankara İl Başkanlığı'ndaki basın toplantısında, il başkanlığının kongre takvimini ve yeni başkan adayını açıkladı.

İl Başkanlığı olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Çetinkaya, 20 Temmuz 2017'de, 12. Olağan Ankara İl Kongresi'nde bir daha aday olmayacağını açıkladığını anımsattı.

Ankara'nın da 13 ve 20 Ağustos tarihlerinde ilçe kongrelerini tamamladığını anlatan Çetinkaya, Ankara İl Başkanlığı olarak 8 Ekim 2017 Pazar günü coşkulu, güçlü, birlik ve beraberlik içinde bir kongre gerçekleştireceklerini kaydetti.

ATO Kongre Merkezi'nde yapılacak kongreye bütün vatandaşları davet eden Çetinkaya, "O gün MHP'nin Ankara'da bir güç gösterisi olacak. O gün birlik ve beraberliğimizin imzası olacak, o gün MHP'nin iktidara yürüyüş yolunda önemli bir kilometre taşı olacak ve örnek bir il kongresi olacak." diye konuştu.

Ankara İl Başkanı adayının Turgay Baştuğ olduğunu açıklayan Çetinkaya, "Ülkü ocaklarının her kademesinde önemli görevlerde bulunmuş, bugün de MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeliği görevini üstlenmiş, sürdüren dava arkadaşım Turgay Baştuğ 8 Ekim 2017'de Ankara İl Başkanlığımızın tek adayıdır. Kendisine 'hayırlı olsun' diyorum." ifadesini kullandı.

"Kutlu bir davanın bekçileriyiz"

MHP Ankara İl Başkanı adayı Turgay Baştuğ da Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntılı durumu aşmak için ellerini değil, gövdelerini taşın altına koyacaklarını bildirdi.

Baştuğ, "Mevzu bahis vatan olduğunda bizler en ön safta yer alırız. Türk milletinin bekası tehdit ediliyorsa, bizler canımızdan geçeriz. Bizler şerefli bir bayrağın taşıyıcısı, kutlu bir davanın bekçileriyiz. MHP Ankara İl Kongresi'ni gerçekleştirirken de aynı hislerle bu makama talip oluruz."

"Yerimiz Bahçeli'nin yanıdır"

Konuşmaların ardından Çetinkaya, bir gazetecinin, "Sizi milletvekili olarak mı göreceğiz?" sorusu üzerine şu yanıtı verdi:

"Bundan sonra aldığımız her nefeste gücümüz yettiği oranda davamızın hizmetinde olacağız. Mevki ve makam gözetmeksizin yerimiz, yanımız, yolumuz MHP'nin lideri Devlet Bahçeli'nin yanıdır. Genel Başkanımızın emrinde yeni oluşacak Ankara İl Teşkilatımızın emrinde bize ne görev düşüyorsa, biz bu davanın sadece hizmetine talip olacağız."

Muhabir: Esin Işık

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

"Köpeğinize annelik değil liderlik yapın"

2017-09-15 18:24 - Ekonomi

'Sahneleyemeyeceğimiz repertuvar yok'

2017-09-19 16:17 - Kültür Sanat

'Orman yangınlarını önlemede Türkiye en başarılı ülke'

2017-09-16 19:02 - Gündem

Badem ekiyor 'burs biçiyorlar'

2017-09-14 17:27 - Çevre-Hayat

Hakkari'de çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi

2017-09-16 02:09 - Genel

Konut fiyatları en çok Çankırı'da arttı

2017-09-15 19:37 - Ekonomi

İstanbul'da 'Kerkük Türkmenlerine Sahip Çık' mitingi gerçekleştirildi

2017-09-17 20:47 - Gündem

İngiltere'de terör tehdit seviyesi düşürüldü

2017-09-18 01:38 - Genel

'Yangın savaşçıları'nın günlerdir alevlerle mücadelesi sürüyor

2017-09-15 17:25 - Genel

Fenerbahçe moral arıyor

2017-09-16 14:25 - Spor

İlgili Haberler

Vergiye yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi, Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi

05:33 - Siyaset

TBMM kararları Resmi Gazete'de

05:22 - Siyaset

Siyasilerden İsrail'in Batı Şeria'daki yasa dışı yerleşimlerin ilhakına yönelik girişimine tepki

23:38 - Siyaset

Dışişleri Bakanlığı: İsrail meclisinin Batı Şeria’nın ilhakına yönelik attığı adım yok hükmündedir

22:03 - Siyaset

Türkiye'nin, Filistin'de adaletin tesisi yönündeki çabalara kararlılıkla destek vereceği bildirildi

21:07 - Siyaset

Günün Manşetleri

İstanbul Gümrük Muhafaza ekipleri sahte faturalarla değeri düşük gösterilen 10 lüks araca el koydu

09:22 - Ekonomi

Yurt içinde gözler TCMB'nin faiz kararında

09:12 - Ekonomi

Suç örgütlerine yönelik operasyonlarda 42 şüpheli yakalandı

08:18 - Asayiş

Vergiye yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi, Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi

05:33 - Siyaset

TBMM kararları Resmi Gazete'de

05:22 - Siyaset