Yeni Malatyaspor evinde 'büyük' serisine devam etmek istiyor

Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında galibiyet şansı tanımadığı Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray takımlarına Fenerbahçe'yi de eklemek istiyor.

Spor - 8 yıl önce

MALATYA - Emrah Gökmen

Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında galibiyet şansı tanımadığı Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray takımlarına Fenerbahçe'yi de eklemek istiyor.
Sarı-siyahlılar, "dört büyükler" olarak nitelendirilen Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor karşısında sadece deplasmanda mağlubiyet yaşadı.
Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 8. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olurken, bir hafta sonra sahasında Trabzonspor'u 1-0 yendi.
Ligin 13. haftasında Beşiktaş ile golsüz berabere kalan Malatya ekibi, son olarak 16. haftada Galatasaray'ı sahasında 2-1 yenerek, önemli bir başarıya imza attı.
Kendi saha ve seyircisi önünde rakiplerine geçit vermeyen Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 24 haftada aldığı 8 mağlubiyetin üçünü evinde yaşadı.
Süper Lig'de zorlu bir fikstüre girecek olan sarı-siyahlılar, pazar günü konuk edecekleri Fenerbahçe'den puan alarak hem taraftarını mutlu etmeyi hem de iç sahada "büyük" takımlara olan yenilmezlik serisini sürdürmeyi planlıyor.
Evkur Yeni Malatyaspor, ligde 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyetle topladığı 34 puanla 9. sırada bulunuyor.
"Fenerbahçe maçıyla iyi gidişatımızı sürdüreceğiz"
Yeni Malatyaspor Kulübü Sportif Direktörü Ali Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda oynadıkları oyundan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Puansal anlamda hiç kimsenin tahmin etmediği noktada olduklarını kaydeden Ravcı, büyük takımlara karşı iyi mücadele edip, iyi sonuçlar aldıklarını belirtti.
Ravcı, iç sahada güzel performans sergilediklerini ifade ederek, "Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor maçlarından aldığımız sonuçlar belli. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Neden Fenerbahçe maçında da iyi bir sonuç olmasın? Bunu söylerken oyuncularımıza güvendiğimiz için bu duygu ve düşüncelerimi paylaşıyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Sezon başından itibaren bütün oyunculara güvenlerinin hep en üst seviyede olduğunu aktaran Ravcı, futbolcularının da hem kendilerini mahcup etmediklerini hem de emeklerinin boşa gitmediğini dile getirdi.
Saha içerisinde her zaman mücadeleci olduklarını vurgulayan Ravcı, şunları söyledi:
"İnşallah Fenerbahçe maçıyla da yine hem iyi gidişatımızı sürdürürüz hem de şehre yeniden bir dinamik getirip taraftarlarımızı mutlu ederiz. Fenerbahçe maçının bizim için diğer maçlardan hiçbir farkı yok. Biz bugüne kadar çıktığımız bütün maçlara takım farkı gözetmeksizin çalıştık. Bu maça da aynı şekilde hazırlanıyoruz. Bu maçın diğerlerinden bir farkı var. Bu takım Türkiye'nin büyük takımlarından bir tanesi, kadroları çok iyi. Bunu inkar edemeyiz. Ama biz de Yeni Malatyasporuz. Bu ligin iyi bir ekibiyiz."
Kaynak: AA
dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Savaşın mirası 'hayalet' rasathane eski günlerini arıyor

2018-03-05 10:57 - Dünya

15 Temmuz mağdurlarına 184 milyon TL tazminat ödendi

2018-03-02 21:37 - Gündem

Maç biletine "kredi", Akbil'e alternatif "mobil uygulama" geliyor

2018-03-04 14:06 - Spor

Türk Telekom şampiyonluk için geri sayımda

2018-03-04 15:12 - Spor

Emekli kadın polis, engelli çocuğunu hayata bağladı

2018-03-05 17:42 - Genel

Messi rekora doymuyor

2018-03-05 17:45 - Spor

Afrin'de temizlik sürüyor

2018-03-04 16:25 - Genel

Türkiye'nin otomobil tercihinde 10 yılın lideri 'Renault' oldu

2018-03-04 16:26 - Ekonomi

Teknosa'dan kadınlar için dijital okur-yazarlık hamlesi

2018-03-05 18:26 - Ekonomi

28 Şubat davasında Kemal Gürüz savunma yaptı

2018-03-03 02:02 - Gündem

İlgili Haberler

Paris Saint-Germain UEFA Süper Kupa'nın sahibi oldu

00:02 - Spor

TFF, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği maçını erteleme talebini reddetti

23:23 - Spor

Beşiktaş, Dusan Vlahovic'i İstanbul'a getirdi

22:22 - Spor

THF Mobil Uygulaması tanıtıldı

20:57 - Spor

Lionel Messi'den hayatını kaybeden babası için duygusal veda mesajı

20:38 - Spor

Günün Manşetleri

Enflasyonla mücadelenin desteklenmesi için motorine kademeli ÖTV uygulanacak

00:27 - Ekonomi

Kolombiya'da 7,4 büyüklüğündeki depremde ölenlerin sayısı 239'a çıktı

00:23 - Dünya

İsrail ordusu, Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin kuşattığı Kusra beldesine piyade taburu

00:17 - Dünya

Paris Saint-Germain UEFA Süper Kupa'nın sahibi oldu

00:02 - Spor

Dışişleri Bakanı Fidan Türkiye'nin Libya'daki yapıcı rolünü sürdüreceğini belirtti

23:58 - Siyaset