?>

"Yeni Evim Kampanyası" kapsamında konut satışları sürüyor

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "Vatandaşların ilgisi oldukça yoğun. Diğer projelerden de aldığımız bilgi bu yönde. Ciddi anlamda satış rakamlarına ulaşacaktır. Yeni Evim Kampanyası, konut piyasasına hareketlilik getirdi." dedi.

Gündem - 2 yıl önce

İstanbul

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, normalde ocak ve şubatın konut sektörünün yerel pazarda düşük seyrettiği aylar olduğunu belirterek, "Özellikle konut kampanyası nedeniyle muhtemelen en fazla satışın olduğu aylardan biri olacak. Vatandaşların ilgisi oldukça yoğun. Diğer projelerden de aldığımız bilgi bu yönde. Ciddi anlamda satış rakamlarına ulaşacaktır. Yeni Evim Kampanyası, konut piyasasına hareketlilik getirdi." dedi.

Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nef Koruköy'ün, Nef'in Çekmeköy'deki üçüncü projesi olduğunu söyledi.

Daha önce Çamlıtepe ve Ormantepe etaplarının satışını tamamladıklarını bildiren Çelik, "Toplam 1.099 konutta hayat başladı. Projenin devamı olan yeni projemizin Koruköy etabının lansmanını yapıyoruz. Tamamı 1+1 ve 2+1 oluşan toplam 327 adet dairemiz var. 3 binden fazla talep almıştık. Projeden yararlanmak isteyen, talep bırakan müşterilerimizi davet ettik bu hafta sonunda." diye konuştu.

"Vatandaşların ilgisi oldukça yoğun"

Selçuk Çelik, Koruköy etabının satışına dün başladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Etaptaki dairelerin yarıya yakın kısmı dün satıldı. Bugün de oldukça yoğun bir ilgi var. Birkaç gün içinde satışı tamamlamayı planlıyoruz. Yeni etabı bekleyen müşterimiz vardı ama konut kampanyasının da devreye girmesi talebi oldukça arttırdı. Yeni Evim Konut Kampanyası'ndan bu projede yararlanabiliyorsunuz. 15 yıla varan vade ve 0,69'dan başlayan faiz oranı gibi tarihi bir fırsat var. Doğal olarak da müşterilerimiz bunu değerlendirmek için oldukça yoğun bilgi gösterdiler.

Çevredeki kira bedellerini düşündüğünüz zaman aslında kredinin çok büyük kısmını kira ödeyebiliyor. Bu anlamda da kira öder gibi ev sahibi olmak hayali gerçekleşmiş oluyor projede. Normalde ocak, şubat ayları konut sektörünün yerel pazarda düşük seyrettiği aylardır, satış anlamında çok fazla hareket olmaz. Özellikle konut kampanyası nedeniyle muhtemelen en fazla satışın olduğu aylardan biri olacak. Vatandaşların ilgisi oldukça yoğun. Diğer projelerden de aldığımız bilgi bu yönde. Ciddi anlamda satış rakamlarına ulaşacaktır. Yeni Evim Kampanyası konut piyasasına hareketlilik getirdi."

Yeni Evim Kampanyası'ndan yararlanarak ev satın alan Ediz Akın ise "Ödeme koşulları çok rahat. Dairemizi seçtik. 0,69 faiz oranıyla kampanyadan faydalandık." dedi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Ege ve Akdeniz’i birbirine bağlayan Honaz Tüneli açılıyor

2023-01-28 09:33 - Gündem

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'e saldırıya tepki

2023-01-24 15:54 - Gündem

İdlib'de savaş mağduru kadın kedilerinden vazgeçmiyor

2023-01-29 12:02 - Çevre-Hayat

Diyarbakır'da geciken yağışlar göl ve göletlerde kuraklık riskine neden oldu

2023-01-27 13:59 - Çevre-Hayat

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İZBAN için 2,8 milyar dolarlık yatırım yapıldığını açıkladı

2023-01-27 13:55 - Ekonomi

Aşırı sağcı İsrailli Bakan Ben-Gvir, Mescid-i Aksa'ya baskınlarını sürdüreceğini söyledi

2023-01-25 12:35 - Dünya

Türk bilim insanı Prof. Dr. Özsoy, iklim değişikliğinin Antarktika'daki etkilerini anlattı

2023-01-26 11:48 - Gündem

İsviçre'deki Türk toplumu, Kur'an-ı Kerim'in yakılmasını İsveç Büyükelçiliği önünde p

2023-01-26 19:34 - Dünya

Elektrik kesintilerinin zirve yaptığı Şam'da muma rağbet arttı

2023-01-24 12:39 - Dünya

ABD ekonomisi, 2022'nin 4'üncü çeyreğinde yüzde 2,9 büyüdü

2023-01-26 17:27 - Ekonomi

İlgili Haberler

Bingöl'de sağanak ve dolu etkili oldu

21:12 - Gündem

Sinop'ta doğada bulunan 2 ayı yavrusunu veteriner hekimler besledi

19:47 - Gündem

Türkiye, Libya'daki askeri gerginliğin yakından takip edildiğini bildirdi

18:57 - Gündem

DENİZKURDU-II/2025 Tatbikatı'nın Seçkin Gözlemci Günü faaliyetleri tamamlandı

18:18 - Gündem

Muş'ta evlatlarına kavuşmak için eylem yapan aileler "Terörsüz Türkiye" sürecinden me

17:47 - Gündem

Günün Manşetleri

Almanya Başbakanı Merz, Türkiye'deki barış görüşmelerini memnuniyetle karşıladıklarını söyledi

22:23 - Dünya

Zelenskiy: Ukrayna her türlü müzakere formatına hazır

21:38 - Dünya

Bingöl'de sağanak ve dolu etkili oldu

21:12 - Gündem

15 Yıl önce 15 Yıl sonra Türk-Rus ilişkileri ve tarihi Putin-Zelensky zirvesi -Ömür Çelikdönmez yazdı-

21:11 - En Son Yazılar

İlaç şirketi Sanofi, 2030'a kadar ABD'de en az 20 milyar dolarlık yatırım yapacak

20:57 - Ekonomi