?>

Vedomosti: ANTTEQ, Moskova'da ONEST projesine başladı

Rus Vedomosti gazetesi, Ant Yapı iştiraki Türk inşaat şirketi ANTTEQ’in, Moskova'da ONEST projesine başladığını duyurdu

Özel Haber - 3 yıl önce

MOSKOVA - ÖZEL

Rus Vedomosti gazetesine göre, Türk inşaat şirketi Ant Yapı iştiraki, ANTTEQ, Moskova'nın merkez semtlerinden Presnenski'de, “ONEST premium” konut projesine başladı.

Habere göre, söz konusu projenin şantiyesinde hazırlık çalışmalarına devam ediyor.

Vedomosti, "İnşaat alanında Alman şirketi Liebherr tarafından üretilen ilk kule vincinin montajı başladı. Toplamda, şantiyede bu tür altı vinç kurulacak" dedi.

Vedomosti, "Şu anda, ana müteahhit ANTTEQ, inşaat genel merkezinin inşaatını tamamlamakta olup, palplanş ve hafriyat montajına şimdiden başladı. İnşaatçılar ve mühendisler sitede çalışıyor. 15 adet ekipman dahil edildi: 10 damperli kamyon, 2 ekskavatör, bir yükleyici, bir kompresör ve bir sondaj kulesi" diye çalışmaları anlattı.

Vedomosti gazetesine göre, Rus INTECO AO Yönetim Kurulu, ONEST premium konut alanının inşaatı için ANTTEQ'i ana müteahhit şirket olarak onaylamıştı. Konut kompleksinin inşaatının 2025 yılının ikinci çeyreğinde tamamlanması planlanmaktadır.

Vedomosti gazetesi, "Toplam 102 bin m2 alana sahip değişken katlı 8 müstakil bina. 476 daireye ev sahipliği yapacak olan ONEST, 23 katlı beş kule, 9 katlı bir bina, 10 arsalık iki 2 katlı kentsel villa ve 378 araçlık yer altı otoparkından oluşmaktadır. Beş kuleden üçü, cephenin her bir dış tarafında 20,7 m genişliğinde Moskova'daki ilk ultra ince kuleler olacak. Ve bu, kat başına 1-2 dairenin düzenlenmesi nedeniyle sakinlere gerçek saygın mahremiyet avantajı sağlayacak" diye bilgi verdi.

"ANTTEQ İŞİNİ PROFESYONEL OLARAK YAPIYOR, DEĞERLİ BİR ORTAK"

Gazeteye konuşan "INTECO" Yatırımcı Bloğu Başkanı Stanislav Frolov da, ANTTEG ile uzun süredir verimli işbirliği yaptıklarını vurguladı. Rus işadamı, "ANTTEQ, hem yüzlerce daire hacmine sahip konut komplekslerinin inşası hem de Moskova'nın tam kalbinde "Ilyinka 3/8" deluxe dairelerin inşası konusunda yüksek nitelikli çalışmalar ve birinci sınıf bir sınıf ile eşit derecede niteliksel ve profesyonel bir şekilde başa çıkıyor. Bu projeler arasında Sokol'daki "Vrubel, 4"projesi de yer almakta. ANTTEQ ile işbirliği deneyimimiz, tüm yükümlülüklerini açıkça yerine getiren, kendisine ve itibarımıza değer veren bir ortak olduğunu göstermiştir” dedi.

VEDOMOSTİ: ANTTEQ, İNŞAAT KALİTESİ…

Vedomosti gazetesi de, "ANTTEQ'in ana rekabet avantajları, gelişmiş teknik çözümlerin kullanılması, kendi üretim tesislerinin mevcudiyeti, son teslim tarihlerine uygunluk ve inşaat kalitesidir" diye çalışamalarını övdü.

İSMET BİRİNCİ: GÜVEN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ!

Bu arada, daha önce Rus İnterfaks ajansına konuşan ANTTEQ şirketi ortaklarından İsmet Birinci de "INTECO şirketinin zengin bir geçmişi, deneyimi ve sektörde asil bir ismi var. Uzun vadeli, güvene dayalı ilişkiler bizim için önemli: Ve, bu tür stratejik ortaklık kurmak istediğimizi düşünerek bu projeye özel önem veriyoruz. Böylesine prestijli bir projede bizi genel müteahhit olarak dahil etmesi şunu gösteriyor: Proje, bizim için bir tür güven göstergesi: Bu nedenle, ortağı hayal kırıklığına uğratmak söz konusu bile olamaz! Ve gerçekten başarılı bir işbirliği için her türlü çabayı göstereceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Göçmen kuşların molası Ağrı Dağı çevresinden izlenecek

2022-09-28 11:53 - Çevre-Hayat

Genç futbolcular sağlık kontrolünde

2022-09-26 12:16 - İnsan&Hayat

Hasta minik kalpler için 7/24 diken üstündeler

2022-09-27 12:04 - Sağlık

İngiltere Savunma Bakanı Wallace'den Kiev'e ziyaret

2022-09-30 20:07 - Dünya

Huawei, Türkiye'de üretim yapmayı değerlendiriyor

2022-09-29 11:21 - Teknoloji

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 7. sezon başlıyor

2022-10-02 18:45 - Spor

Derbide gözler kalecilerde

2022-10-01 12:07 - Spor

Pençe-Şimşek operasyonu gazisi sporla yaşama bağlandı

2022-10-01 12:07 - Çevre-Hayat

Bakan Dönmez'den Kazakistan'da enerji diplomasisi

2022-09-28 14:22 - Dünya

Tekirdağ'da çıkan orman yangını söndürüldü

2022-10-01 20:34 - Asayiş

İlgili Haberler

Türk uzman Sert, Rus devlet kanalına konuştu: Türkiye ve İsrail için de kabul edilemez

15:42 - Özel Haber

Moskova: İstanbul'da Ukrayna ile müzakereleri yeniden başlatmaya hazırız

21:58 - Özel Haber

Rus ajansına bilgi veren Cumhurbaşkanlığı’ndan ‘terör’ açıklaması

21:52 - Özel Haber

Kırgızistan İçişleri Bakanı, Türk Büyükelçi ile işbirliği konularını masaya yatırdı

18:36 - Özel Haber

Moskova Crocus Expo’da Megapolis fuarı

18:32 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Trabzon'daki balıkçı tezgahlarında hamsinin kilogramı 75 liradan satılıyor

14:37 - Ekonomi

Tayvan'a dair gerilim sürerken Çin'den öğrencilerine Japonya'da eğitim uyarısı

14:33 - Dünya

İspanya-Türkiye maçını Alman hakem Felix Zwayer yönetecek

14:27 - Spor

Gıdalarda pestisit kalıntılarının maksimum limitlerine ilişkin esaslar düzenlendi

14:23 - Ekonomi

Şanlıurfa'da tek katlı inşaatın çökmesi sonucu 2 işçi hayatını kaybetti

14:18 - Gündem