?>

Varyap, şimdi de Bodrum Yalıkavak’ta

Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinden Varyap, Bodrum Yalıkavak’ta hayata geçireceği “Varyap Yalıkavak” projesi görücüye çıktı.

Ekonomi - 9 yıl önce

Varyap, Bodrum’un gözde bölgesi Yalıkavak'ta dünyaca ünlü marinasından sonra yine dünya çapında bir proje ile buluşturmayı hedefliyor. “Varyap Yalıkavak” projesi ünlü bir otelin yanı sıra sınırlı sayıda satışı yapılacak olan rezidans üniteleri ve özel plajdan oluşuyor. Swiss The Bosphorus İstanbul’da düzenlenen basın toplantısında konuşan Varyap CEO’su Mehmet Erdinç Varlıbaş, projeyle ilgili yaptığı açıklamada ”Bodrum’un marka değerini ciddi boyutta yukarı taşıyacak 150 milyon Euro değerinde bir proje hazırladık.Burası eşine az rastlanır güzellikte bir arsa ve bu yüzden tasarıma çok önem verdik.Dünyanın sayılı projelerini gerçekleştiren ve Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofisilerinden tasarlanan projede 5 yıldızlı bir otel, 60 adet özel rezidans ve özel plaj bulunuyor.Oteli dünyaca ünlü bir marka işletecek.Görüşmelerimiz son aşamaya geldi.Kasım ayında markayı lanse etmiş olacağız” dedi.

ÖDEMELER NASIL OLACAK? Projenin lansmanda en değerli bloğu olduğunu söyleyen Varlıbaş, “Sınırlı sayıda üniteye sahip olan bu blokta 70 m2 ile 200 m2 arasında değişen rezidans ünitelerinde fiyatlar 390.000 Euro’dan başıyor.Proje satışa sunulmadan gelen talep bizleri Bodrum’a daha dikkatli bakmaya yöneltti.Varyap ile uzun yıllar bağ kurmuş müşterilerimize ise ayrıcalık sağlamak istiyoruz, önceliği onlara vermek istiyoruz. Ödemelerimiz ise % 30 peşin geri kalan 30 ay faizsiz ve eşit taksit miktarıyla Euro cinsinden olacak” diye konuştu.

YABANCILARA SATIŞ OLACAK MI? Varlıbaş, “Varyap Yalıkavak” projesinde “Yabancılara satış olacak mı?” sorusuna ise şu yanıtı verdi; “Bodrum yatırım konusunda her türlü olanağı sağlıyor.Özellikle yabancı müşterilerimizin çoğu son yıllar içerisinde Ortadoğu, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Katarlı yatırımcılarımız.Bu nedenle projelerimizde yabancı müşterilerimiz elbette olacak” (Şifa Kaymak)  

ŞİFA KAYMAK

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Hastane bahçesindeki 700 yıllık hamamlar şifa dağıtıyor

2016-09-29 16:08 - Sağlık

Dünyanın en hızlı uçan kuşu hangisidir?

2016-09-29 16:17 - Çevre-Hayat

Emre Mor'dan Ronaldo'ya teşekkür mesajı

2016-09-28 14:32 - Gündem

ByLock yazılımcısı gözaltında

2016-09-29 22:02 - Asayiş

Diyarbakır'daki terör operasyonu tamamlandı

2016-09-26 16:37 - Gündem

Memurların Ocak maaşları belli oldu. İşte memurların zamlı maaşları

2016-10-01 12:12 - Ekonomi

'Kıbrıs'ta çözüm Türkiye'nin AB üyeliğini hızlandıracak'

2016-09-27 14:37 - Dünya

Çağla elendi, İpek ile devam

2016-09-27 22:47 - Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Akar'ı kabul etti

2016-09-29 22:47 - Gündem

UEFA'dan Quaresma'ya çifte adaylık

2016-09-29 16:17 - Spor

İlgili Haberler

Borsa günü negatif bir seyirle tamamladı

18:47 - Ekonomi

EPDK Başkanı Yılmaz, depolama sistemlerinin enerji bağımsızlığında önemli rolü olduğunu belirtti

18:23 - Ekonomi

S&P Global’den Türk bankalarının karlılığında 2026’da mütevazı iyileşme beklentisi

17:23 - Ekonomi

Türkiye kritik minerallerde katma değerli üretimle küresel aktör olabilir

17:17 - Ekonomi

Finansal İstikrar Komitesinde bankacılık sektörü ele alındı

16:47 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Türkiye, Mısır, Endonezya, Ürdün, Pakistan, Katar, Suudi Arabistan ve BAE'den ortak açıklama

20:03 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile telefonda görüştü

19:57 - Gündem

Atina'da Türkiye-Yunanistan Pozitif Gündem Ortak Eylem Planı'nın 9. tur görüşmeleri yapıld

19:33 - Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Ezidi heyetini kabul etti

19:22 - Gündem

İsrail ordusu Lübnan'da saldırı tehdidinde bulunduğu 3 beldeyi hedef aldı

19:13 - Dünya