?>

Üniversiteli öğrencilerin yüzünü 'Uni Butik' güldürecek

Tekirdağ'da NKÜ ve Türk Kızılayı Şube Başkanlığı iş birliğinde, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerinin çeşitli giysilere ücretsiz sahip olabileceği "Türk Kızılayı Uni Butik" mağazası açıldı.

Çevre-Hayat - 8 yıl önce

TEKİRDAĞ

Türk Kızılayı tarafından maddi imkanı olmayan öğrencilerin giyim ihtiyacının karşılanması için hayata geçirilen "Uni Butik" projesi kapsamında, Namık Kemal Üniversitesi'nde (NKÜ) ücretsiz giyim mağazası açıldı.

NKÜ Yerleşkesi Sosyal Yaşam Merkezi'ndeki "Uni Butik" mağazasının açılışında konuşan Türk Kızılayı Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen, Türk Kızılayı'nın 1868 yılından bu yana her zaman vatandaşların yanında olduğunu söyledi.

Türk Kızılayı'nın sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak için çalışmalarına devam ettiğini aktaran Çizen, "Türk Kızılayı olarak 1868 yılında başladığımız bu yolculuktan bu güne gelene kadar toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak gibi önemli görevler üstlenerek kan, afet müdahale, sosyal yardım, gençlik ve eğitim alanlarında hizmetler sunmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Uni Butik" mağazalarının 36'ncısı NKÜ'de

Öğrencilerin "Uni Butik"lerle her türlü giyim ihtiyacını ücretsiz karşılayabileceğini vurgulayan Çizen, şunları kaydetti:

"Türk Kızılayı tarafından hayata geçirilin 'Uni Butik' mağazalarının 36'ncısını üniversitemiz iş birliğiyle gençlerimizin hizmetine sunmanın mutluluğu içindeyiz. Uni Butik mağazaları sayesinde öğrencilerimiz, ülkenin önde gelen markalarının yaptığı bağışlarla ayakkabıdan çoraba, gömlekten monta kadar her neye ihtiyaçları varsa dilediklerini seçip hiçbir ücret ödemeden alabilecek.

İnanıyorum ki bu proje ile gençlerimizin ihtiyaçlarını karşılarken geleceğimizin mimarları arasında yadımlaşma, paylaşma, gönüllülük duygusunu da pekiştireceğiz. Bu kavramlar gençlerimizin profesyonel yaşamlarının merkezine işleyerek toplumsal mutluluk ve refahın bir parçası olmalarına da olanak sağlayacaktır."

Konuşmanın ardından kurdele kesilerek "Uni Butik" mağazasının açılışı yapıldı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Milas - Yatağan karayolunda can pazarı: 7 yaralı

2017-10-31 01:32 - Asayiş

'Ülkemize güvenelim, potansiyelimize güvenelim'

2017-10-25 21:02 - Siyaset

Beşiktaş’ta otomobile çarpan motosikletli metrelerce böyle havalandı

2017-10-30 14:02 - Asayiş

Bakan Soylu, Güvenlik ve Terörle Mücadele Toplantısı'na katıldı

2017-10-25 20:02 - Gündem

ABD ile Rusya arasında 'veto' krizi

2017-10-24 23:32 - Dünya

20 yıl sonra yeniden gördü

2017-10-26 15:02 - Çevre-Hayat

Psikolojik destek ihtiyacı olan çocuklara 'Gündüz Kliniği'

2017-10-26 16:32 - Sağlık

FETÖ'cülerin yaşadığı panik ByLock mesajlarında

2017-10-25 16:54 - Genel

Tesadüfen geçtiği kalede Avrupa şampiyonluğu yaşadı

2017-10-29 15:32 - Spor

Belgrad’a gitmeniz için 7 sebep |Sırbistan Belgrad'a vize var mı?

2017-10-25 12:32 - Kültür Sanat

İlgili Haberler

Geleceğin şefleri tescilli lezzet lakerdanın yapımını öğreniyor

16:13 - Çevre-Hayat

Öğrenciler kara yosunu ve çınar kozalağından gübre üretti

15:52 - Çevre-Hayat

Madagaskar'da yolcu taşımacılığını zamana direnen "puspus"lar sırtlıyor

15:32 - Çevre-Hayat

Çanakkale'de balıkçıların ağına yaklaşık 3 tonluk tarihi çapa takıldı

14:28 - Çevre-Hayat

Arkeoloji merakıyla ikinci meslekleri için üniversiteli oldular

13:23 - Çevre-Hayat

Günün Manşetleri

"Yenidoğan çetesi" soruşturmasını yürüten savcının ölümle tehdit edilmesi davası

02:58 - Gündem

Türkiye'nin önceliği Gazze'de ateşkesi korumak

00:57 - Dünya

Konferans Ligi'nin ikinci haftasında 8 maç oynandı

00:27 - Spor

Avrupa Ligi'nde üçüncü hafta maçları tamamlandı

00:22 - Spor

Samsunspor, Konferans Ligi'nde Dinamo Kiev'i mağlup etti

00:13 - Spor