?>

Ümraniye'de feci kaza! Otobüs eve girdi

Ümraniye’de gece saatlerinde el freni çekilmeden park edilen bir halk otobüsü, sabahın erken saatlerinde geri geri giderek müstakil bir eve daldı. Otobüsün girdiği müstakil evde o saatte uyuyan 2 çocuk ölümden döndü.

Asayiş - 8 yıl önce

Freni çekilmeden park edildi

Ümraniye Alemdağ Mahallesi Ay sokak içerisinde yaşandı. Eski Üsküdar Caddesi üzerinde el freni çekilmeden park edilen özel halk otobüsü, sabah saat 05.45 sıralarında kendi kendine hareket etmeye başladı. Gerisin geri yaklaşık 100 metre giden halk otobüsü,kaldırımı da aşarak Dolap ailesine ait müstakil eve girdi.

Uyuyan 2 çocuk ölümden döndü

Dolap ailesine ait müstakil evin bir odasına giren halk otobüsü, o saatte odada uyuyan 13 yaşındaki Aslıcan ve Serap’ın odasına zarar verdi. Yıkılan duvarları bir anda üzerinde bulan Aslıcan ve Serap Dolap ise şaşkına döndü. Yaşadıklarını anlatan Aslıcan Dolap, “Uyuyordum ama ses geldiği anda kalktım. Şoka girdim bir anda. Ses gelince şoka girdim. Sesi duyduğum anda kalktım ama parçalar üzerime geldi. Kolum ordaydı, kolum altında kalabilirdi. Yaklaşık yarım saat konuşamadım” dedi. Evin diğer kızı Serap Dolap ise, “Biz uykudaydık zaten ne olduğunu anlayamadık ilk başta. Otobüsü yukarı koymuşlar freni mi boşalmış ne olduğunu bilmiyoruz. Duvar bir anda göçünce içeriye ne olduğunu şaşırdık. Deprem olduğunu sandım. Küçük kardeşimi kurtardım. Gördüğünüz gibi duvar üzerime düştü, altından nasıl çıktığını anlayamadım” şeklinde konuştu.

Baba Hüseyin Dolap da evin yakınına park eden otobüs ve TIR’lardan dert yanarak, bu tip olaylara karşı çözüm bulunmasını istedi.

Öte yandan fırının önünde park halinde bulunan halk otobüsünün hareket etmesi ise güvenlik kameralarına yansıdı. Park halinde duran otobüs, sabah saat 05.45 sıralarında gerisin geri giderek hareket etmeye başlıyor ve fırının önünden uzaklaşıyor.

.

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

'Birliğimizi bozmaya çalışanlara cevabımızı göstereceğiz'

2017-07-02 13:22 - Gündem

'Türkiye'den otizmli sporculara armağan...'

2017-07-01 17:00 - Spor

Ukrayna'da patlama

2017-06-30 04:22 - Dünya

FETÖ şüphelisi eski kurmay jandarmalardan 'ByLock' çıktı

2017-07-01 14:28 - Genel

Taksim'de asfaltta yumurta pişirdiler

2017-07-01 18:47 - Gündem

Galatasaray, Maicon'u renklerine bağladı

2017-06-30 20:47 - Spor

Gomis resmen Galatasaray'da

2017-06-29 20:37 - Spor

Bingöl kırsalındaki terör hedeflerine hava harekatı

2017-07-01 18:17 - Gündem

Atiker Konyasporlu futbolcu İngiltere'ye transfer oldu

2017-07-01 20:42 - Spor

Malatya'daki darbe girişimi davası yarın görülecek

2017-06-27 16:10 - Genel

İlgili Haberler

Konya'da sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi

18:13 - Asayiş

İzmir'in Foça ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

13:57 - Asayiş

Diyarbakır'da 12 milyon 389 bin kök kenevir ve skunk ele geçirildi

09:48 - Asayiş

Konya'da yolcu otobüsüyle çarpışan otomobilin sürücüsü öldü, 8 kişi yaralandı

09:03 - Asayiş

FSM Köprüsü'ndeki zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

00:43 - Asayiş

Günün Manşetleri

Batılıların amacı Rusya’nın müttefiklerini yok etmek -Erhan Kuadzba, Moskova'dan yazdı-

07:08 - En Son Yazılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın barış diplomasisi Rus medyasında geniş yer aldı

07:06 - Özel Haber

ABD'de milyonlarca kişi 'Krallara hayır' diyerek Trump yönetimini protesto etti

01:07 - Dünya

Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem

00:23 - Gündem

İsrail ordusu Yemen'deki Husi liderini hedef alan hava saldırısı düzenledi

00:12 - Dünya