?>

Uluslararası Genç İletişimciler Forumu, Antalya'da başladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen "Stratcom Youth: Uluslararası Genç İletişimciler Forumu", Antalya'da başladı.

Medya - 3 yıl önce

Antalya

Geçen yıl aralık ayında dünya çapında uzmanları ve üst düzey yetkilileri bir araya getiren "Stratcom Summit: Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi"nin yan etkinlikleri arasında yer alan ve ilk kez düzenlenen "Uluslararası Genç İletişimciler Forumu", iletişimci gençlere kapılarını açtı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının organizasyonundaki forum, Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı (ATGV) Antalya Eğitim ve Sosyal Tesisi'nde, sinevizyon gösterimi ve Doğu Rüzgarı Grubu'nun müzik dinletisiyle başladı.

13 ülkeden ve 42 üniversiteden 100'ün üzerinde iletişim fakültesi öğrencisinin iletişim alanının uzman isimleriyle buluştuğu forumda, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye İletişim Modeli" konulu sunum yaptı.

Organizasyona, Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan da katıldı.

Forum, stratejik iletişimden görsel tasarıma, savaş muhabirliğinden dijital medyaya, kurumsal iletişimden hikaye anlatıcılığına kadar iletişim alanında öne çıkan konu başlıklarında eğitimler, atölyeler ve panellerle 11 Mayıs'a kadar devam edecek.

AA standı ziyaretçileri ağırlıyor

Programda, 13 dilde yaptığı yayınlarla dünyadaki gelişmeleri aktaran AA da kurduğu stantta ürünlerini tanıtıyor. Standı ziyaret edenlere AA'nın ürettiği görsel ve haber paketleri hakkında bilgi veriliyor. Katılımcılara ayrıca AA'nın yayınlarının yanı sıra kurum hakkında da bilgi aktarılıyor.

TRT Genel Müdürü Sobacı da standı ziyaret ederek, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Karagöz ile AA yayınlarını inceledi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

İran: Ukrayna ve Rusya arasındaki görüşmeler savaşı durdurmalı

2022-05-08 14:54 - Dünya

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Zelenskiy ile görüştü

2022-05-05 17:17 - Dünya

UEFA, Rusya'ya yeni men cezaları ve yaptırımlar uyguladı

2022-05-02 21:24 - Spor

Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi'de yarışacak Türk takımı Brüksel'den yola

2022-05-05 16:54 - Dünya

Fransa'nın 'çevre dostu' Massy Ulu Camisi dikkatleri üzerine çekiyor

2022-05-07 21:06 - Dünya

Küresel piyasalarda gözler ABD enflasyon verilerine çevrildi

2022-05-07 11:38 - Ekonomi

İtalya'da 'Tulipani di Seta Nera' film festivalinin açılışı Türk filmiyle yapıldı

2022-05-06 10:14 - Çevre-Hayat

Karadenizli balıkçıların Tekirdağ'daki ağ mesaisi sürüyor

2022-05-03 16:45 - Çevre-Hayat

Ukrayna Parlamentosu, Rus yanlısı siyasi partilerin yasaklanmasını onayladı

2022-05-03 16:46 - Dünya

Irak'ın Erbil kentine 6 roketle saldırı düzenlendi

2022-05-01 21:35 - Dünya

İlgili Haberler

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, NeXT Sosyal'i anlattı

00:33 - Medya

Gazze'deki açlığı belgeleyen AA kareleri dünya basınında geniş yer buldu

20:23 - Medya

NEXT Sosyal mobil uygulamalarının kaynak kodları yayınlandı

19:52 - Medya

Gazze'deki açlığı gözler önüne seren AA fotoğrafı TIME dergisine kapak oldu

17:22 - Medya

Apple ve Amazon Nisan-Haziran dönemi bilançolarını açıkladı

00:38 - Medya

Günün Manşetleri

Kartalkaya'daki otel yangınıyla ilgili İş Başmüfettişi Ayanoğlu hakkında soruşturma izni verild

15:52 - Gündem

Türkiye fındık ihracatından 11 ayda 2,4 milyar doları aşkın gelir sağladı

15:48 - Ekonomi

Gençlik düşünce kuruluşu TrNext, Erasmus+ Gençlik Programı kapsamında hayata geçirildi

15:42 - Ekonomi

ABD-Rusya geriliminde uzun menzilli balistik füze taşıyan nükleer denizaltı kapasiteleri gündemde

15:38 - Dünya

Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki muhtemel rakipleri belli oldu

15:32 - Spor