?>

Uğur okullarından Bursa'ya dev yatırım

Bursa'ya 30 milyon TL yeni yatırım yapan Uğur Okulları, Özlüce'de okul öncesi eğitimden, lise son sınıfa kadar son teknolojiye sahip okul açıyor.

Eğitim - 9 yıl önce

Bursa'ya 30 milyon TL yeni yatırım yapan Uğur Okulları, Özlüce'de okul öncesi eğitimden, lise son sınıfa kadar son teknolojiye sahip okul açıyor.

Türkiye'nin dört bir yanında 104 okul, 13 kampüs ve 20 yeni kampüs yatırımıyla eğitim sektöründe faaliyet gösteren Uğur Okulları, Bursa Özlüce'ye 30 milyon TL'lik yatırım yaptı. Bin öğrenci kapasiteli okulun tanıtım toplantısı bir otelde yapıldı. Toplantıda konuşan Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, "Yeni açılacak 14 bin metrekarelik kampüste bin öğrenci eğitim görecek. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinin yer aldığı toplamda 17 bin metrekare kapalı alana sahip olan Özlüce'deki okulumuzda 62 derslik, kütüphane, spor salonu, STEM laboratuarları yer alıyor. Okulumuz 2017-2018 eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak" dedi. Yücel, kendi bünyelerinde bir üniversite kurmak istediklerine işaret ederek, "Bursa'nın olmasını çok arzu ediyoruz. Bursa'da olabilir, İstanbul'un başka bir bölgesi de olabilir. Bünyemizde bir üniversite kurmayı istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Uğur Okulları Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Kulaberoğlu, "Eğitim sektöründe 49 yıllık deneyim, başarı ve vizyonumuz ile öğrencilerimizi başarılı bir geleceğe hazırlıyoruz. Ortaokulu başlayacak olan bir çocuk 2030 yılında hayata başlamış olacak. 2030 yılında teknolojinin, sanayinin, coğrafyanın, siyasetin neye benzeyecek olduğunu bilemiyoruz. Ama bildiğimiz şey var bu çocuk 2030 yılında dünyanın her köşesindeki insanlarla iş yapması gerekecek" diye konuştu.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Bölge Direktörü Mehmet Yıldız, "14 yıldan beri grup olarak Bursa'dayız. Bursa'daki üçüncü okulumuz açılacak. Özlüce'deki okulumuz 8 dönüm arazi üzerine kurulu Türkiye'nin en modern okulu olacak. Teknolojik, sanat, spor açısından, öğrencilerimizin kişisel becerilerini geliştirmek, akademik başarılarını sağlamak için kurduğumuz bir okul" şeklinde konuştu.  

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

'DEAŞ'ın savaşma gücü bitti'

2017-03-06 16:22 - Dünya

Afganistan-Pakistan sınır kapısı 18 gün sonra tekrar açıldı

2017-03-08 02:12 - Dünya

Rakitic'in sözleşmesi uzatıldı

2017-03-10 01:57 - Spor

25 saniyede iş yerini soydular

2017-03-10 17:32 - Asayiş

Hayvancılığa destek

2017-03-04 13:22 - Ekonomi

'Kılıçdaroğlu, neye 'hayır' dediğini bilmiyor'

2017-03-08 15:37 - Siyaset

Devrimci Karargah davasında mütalaa açıklandı

2017-03-06 17:27 - Asayiş

'Kılıçdaroğlu'nu suçlamaları son derece haksız'

2017-03-08 17:47 - Siyaset

'1980'deki cellatlığı desteklemenizi istemiyoruz'

2017-03-08 01:17 - Gündem

'Dünyada ordusunu bu kadar seven başka bir millet görmedim'

2017-03-03 18:47 - Gündem

İlgili Haberler

YÖK Başkanı Özvar: Şam'da Türkiye-Suriye Dostluk Üniversitesi kurulacak

16:30 - Eğitim

Bursa'daki imam hatip lisesinde bilim, sanat ve teknoloji eğitimi bir arada sunuluyor

21:55 - Eğitim

Dicle Üniversitesi'nde yeni akademik yılda ilk dersin konusu 'Gazze' oldu

14:03 - Eğitim

YÖK Başkanı Özvar: Türk üniversiteleri, savunma sanayisine çok kaliteli gençler yetiştirmektedir

16:31 - Eğitim

STK'lerden üniversitelere yeni akademik yılda 'ilk ders Filistin olsun' çağrısı

16:43 - Eğitim

Günün Manşetleri

ABD Başkanı Trump, Gazze'den kimsenin zorla çıkarılmayacağını söyledi

23:37 - Dünya

Bakan Fidan: Netanyahu'nun savaşı tekrar dayatma ihtimaline karşı uluslararası toplum teyakkuzd

23:32 - Gündem

İsrail devlet televizyonu KAN, basına sızan ateşkes taslağını paylaştı

23:23 - Dünya

FIFA Başkanı Infantino, Gazze'de ateşkes çabaları için ABD, Katar, Mısır ve Türkiye'yi tebrik etti

23:17 - Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinde vatandaşlara hitap etti

22:38 - Gündem