?>

TVF Başkanı Üstündağ: “Galatasaray önemli bir başarıya imza attı”

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Galatasaray önemli bir başarıya imzasını attı. Bugün Türk ve erkek voleybolunun daha iyi yerlere geldiğine şahit olduk” dedi.

Spor - 6 yıl önce

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Galatasaray önemli bir başarıya imzasını attı. Bugün Türk ve erkek voleybolunun daha iyi yerlere geldiğine şahit olduk” dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Galatasaray-Trentino İtas arasında oynanan CEV finali sonrası İhlas Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın gümüş madalya kazanmasına rağmen çok önemli bir başarıya imza attığını belirten Üstündağ, “Öncelikle Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Trentino İtas, İtalya’nın güçlü ve köklü ekiplerinden biri. Uzun yıllar şampiyonlar liginde mücadele ettiler. Galatasaray Erkek Voleybol takımı tarihinde ilk kez final oynadı. Önemli bir başarıya imza attılar. Bugün, Türk ve erkek voleybolunun daha iyi yerlere geldiğine şahit olduk. Maça da iyi başladık ama olmadı. Gümüş madalyayı hak ettiler. Başta kulüp başkanı, yönetimini, hocayı ve oyuncuları tebrik ediyorum” dedi.

“TÜRKİYE ORGANİZASYONLARA EV SAHİPLİĞİ KONUSUNDA KENDİNİ AŞTI”

Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı her organizasyondan alnının akıyla çıktığını belirten Başkan Üstündağ, “Türkiye, gerek kulüpler gerekse milli takımlar bazında en iyi organizasyonları yapan ve en iyi misafirperverliği yapan bir ülke. Bunu CEV yetkilileri bile defalarca her turnuva sonrasında teşekkür mektupları ile belirtiyorlar. Türkiye bu konuda kendini aştı. 2019 Avrupa Şampiyonası 23 Ağustos-8 Eylül tarihlerinde Ankara’da olacak. Kimsenin şüphesi olmasın yine en iyi organizasyona imzamızı atacağız” şeklinde konuştu.

“GALATASARAY TARAFTARINI KUTLUYORUM”

Sarı-kırmızılı taraftarları da tebrik eden Başkan Üstündağ, "Galatasaray taraftarını canı gönülden kutluyorum. Hiçbir taşkınlık olmadan takımlarını desteklediler. Bu akşam da yine tribünler doluydu. Voleybolda güzel şeyler oluyor. Tribünlerin dolması federasyon olarak bizi çok memnun ediyor” şeklinde konuştu.

(İHA)
Haftanın Öne Çıkanları

"Golan Tepeleri’nin de takipçisi olacağız"

2019-03-22 19:49 - Siyaset

Seçim takvimi işliyor

2019-03-25 13:30 - Genel

Türkmen soydaşları müzik buluşturuyor

2019-03-26 14:50 - Kültür Sanat

Anayasa Mahkemesinde Başkanvekilliği seçimi

2019-03-26 15:02 - Gündem

Aşık Veysel mezarı başında anıldı

2019-03-21 16:19 - Magazin

İstanbul’da hafriyat kamyonu yandı

2019-03-22 13:59 - Asayiş

Milliler Eskişehir’de Moldava’yı dağıttı

2019-03-26 01:03 - Spor

Afrika'yı değiştirecek anlaşma için 1 imza kaldı

2019-03-21 21:47 - Dünya

Günün özeti

2019-03-25 21:14 - Gündem

AFAD ekibi Mozambik'e gidiyor

2019-03-23 03:32 - Gündem

İlgili Haberler

Patronunun yönlendirmesiyle haltere başlayan Rümeysa Balıkaya'nın hedefi büyük

13:03 - Spor

Fenerbahçe Beko oyuncusu Sertaç Şanlı'da birinci evre kas yaralanması tespit edildi

12:51 - Spor

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında ABD karşısında

12:07 - Spor

Gaziantep FK'nin kaptanı Maxim, 3 kulvarda kulüp tarihine geçti

11:38 - Spor

Türkiye ile ABD 5. randevuda

11:27 - Spor

Günün Manşetleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmetçik ile telefonda bayramlaştı

13:53 - Gündem

Gazze'de Filistinliler bayram namazını İsrail saldırılarında yıkılan camilerin enkazında kıldı

13:48 - Dünya

Ankara'da kurban pazarı ve kesimhanelerde yoğunluk yaşanıyor

13:42 - Gündem

Donald Trump-Elon Musk "savaşında" karşılıklı suçlamalar birbirini izledi

13:38 - Dünya

Bahar yağışı alamayan İzmir'de barajlar tehlike sinyalleri veriyor

13:28 - Gündem