?>

TürkTraktör Ar-Ge'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Jetender Ahuja oldu

- TürkTraktör, Ar-Ge'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine, uzun yıllardır CNHI'da farklı global pozisyonlarda görev yapan Jetender Ahuja'yı atadı

Genel - 7 yıl önce

İSTANBUL (AA) - TürkTraktör, Ar-Ge'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine, uzun yıllardır CNHI'da farklı global pozisyonlarda görev yapan Jetender Ahuja'yı atadı.

TürkTraktör'den yapılan açıklamaya göre, şirketin Ar-Ge'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Jetender Ahuja oldu.

TürkTraktör Ar-Ge'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine gelen Jetender Ahuja, 1996 yılında Hindistan'daki YMCA Mühendislik Enstitüsü Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

İş hayatına 1996 yılında Eicher Ltd’de Garanti Yöneticisi olarak başlayan Jetender Ahuja, burada yürüttüğü çalışmalar sonrasında, uzun yıllar farklı pozisyonlarda görev yapacağı CNHI’e dahil oldu. Jetender Ahuja 1998-2004 yılları arasında New Holland Hindistan’da Ürün Destek Mühendisi olarak çalıştı.

2004 yılından itibaren ise 3 yıl boyunca İngiltere'de Teknik Eğitim Uzmanı olarak Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya bölgelerini ziyaret ederek; İngiltere, İtalya, Türkiye, Brezilya ve Çin’den temin edilen traktörlerin teknik eğitimlerinin geliştirilmesi ve hayata geçirilmesinden sorumlu oldu.

Jetender Ahuja çalışmalarına, 2007-2011 yılları arasında Hindistan’dan yürüttüğü Japonya Bölge Servis Müdürü olarak devam ettikten sonra; 2011 CNHI Çin’de çalışmaya başladı. 2013’e kadar CNHI’ın Çin’deki Ürün Performans Müdürlüğünü sürdürdü. 2013 yılından itibaren 3 yıla yakın bir süre Ürün Destek Yöneticisi olarak Çin’de Ürün Destek Ekibi’nin oluşturulmasında aktif rol oynadı.

2015-2017 yılları arasında Ürün Destek Direktörü (Çin) olan Jetender Ahuja TürkTraktör’deki görevine başlamadan önce ise yine CNHI Çin’deki Global Ürün Komitesi’nde Tarımsal Ürün Geliştirme Direktörü olarak Traktör, Balya, Biçerdöver Grubu ve mühendislik çalışmalarının yönetimini üstlendi.

Temmuz 2018 itibarıyla TürkTraktör Ar-Ge'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Jetender Ahuja, TürkTraktör’ün Ar-Ge alanında yürüttüğü çalışmalarının tamamından sorumlu olacak.

Haftanın Öne Çıkanları

Sinyal FETÖ ininden

2018-08-01 12:57 - Gündem

'Eyyam-ı bahur' sıcakları geliyor

2018-08-02 20:37 - Gündem

"290 milyon kişi hepatitli olduğundan habersiz yaşıyor"

2018-07-28 16:11 - Genel

Brunson anlaşması iddiasına yalanlama

2018-07-27 18:03 - Genel

Üç yüzgeçli caretta yavrusu korumaya alındı

2018-07-29 15:03 - Genel

'En güzel cevabı cemaat vakıfları verdi'

2018-08-01 22:32 - Gündem

Mandela'nın torunundan Türkiye'ye övgü

2018-07-28 16:57 - Dünya

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Bu ilişkiyi kurtarmak hala mümkün

2018-07-28 12:41 - Genel

Cinayetle biten dehşet anları kamerada

2018-07-31 17:32 - Asayiş

Bedensel engelli genç yavru bir kuşa sahip çıktı

2018-07-28 18:32 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

Lahey'deki zirvede Trump engeli sebebiyle Ukrayna'nın üyelik yolunda ilerlemesi beklenmiyor

11:21 - Genel

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

Ordu'da geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın söndürüldü

21:03 - Gündem

Diyarbakır'da kardeşini ve yakınını kurtarmak isterken nehirde kaybolan genç aranıyor

20:58 - Gündem

Musk, Trump’a, verdiği sözü hatırlatarak Epstein dosyalarını yayımlaması çağrısında bulundu

20:47 - Dünya

Londra Southend Havalimanı’ndan havalanan küçük uçak kısa süre sonra düştü

20:22 - Dünya

UNICEF: Haziran ayında Gazze’de 5 bin 800 çocuğa yetersiz beslenme teşhisi konuldu

20:08 - Dünya