?>

Türkiye grup liderliği için sahada

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 10. ve son maçında yarın deplasmanda Andorra ile karşılaşacak.

Spor - 6 yıl önce

İstanbul

A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 Elemeleri H Grubu 10. ve son maçında yarın deplasmanda Andorra ile karşı karşıya gelecek.

Ulusal Stadyum'da oynanacak mücadele TSİ 22.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayımlanacak.

Müsabakada, Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Ivan Kruzliak düdük çalacak. Kruzliak'ın yardımcılıklarını Tomas Somolani ve Branislav Hancko yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Peter Kralovic olacak.

Hedef grup liderliği

EURO 2020'ye katılma hakkı elde eden A Milli Futbol Takımı, grup liderliği için Andorra maçını kazanarak, Fransa'nın deplasmanda Arnavutluk karşısında puan kaybını bekleyecek.

Son maçlar öncesinde 22 puanlı Fransa'nın 2 puan gerisinde yer alan ay-yıldızlı ekip, ikili averajda önde olduğu Fransa'nın Arnavutluk deplasmanında herhangi bir puan kaybı durumunda grubunu lider olarak tamamlayacak.

Türkiye'nin yer aldığı grupta yarın TSİ 22.45'te Arnavutluk-Fransa ve Moldova-İzlanda maçları da oynanacak.

Aday kadro

Milli takımda, Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz, Cengiz Ünder, Cenk Tosun, Çağlar Söyüncü, Efecan Karaca, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir ve Mert Günok aday kadrodan çıkarılmış, bu isimlerin yerine Ümit Milli Futbol Takımı'nda forma giyen Ahmed Kutucu, Berkay Özcan, Güven Yalçın ve Mert Müldür, kadroya alınmıştı.

A Milli Takım'ın Andorra maçı aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Sinan Bolat (Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Altay Bayındır (Fenerbahçe)

Defans: Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Schalke 04), Mert Çetin (Roma), Umut Meraş (Le Havre), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Mert Müldür (Rapid Wien)

Orta saha: Deniz Türüç, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Yusuf Yazıcı (Lille), Emre Kılınç (Demir Grup Sivasspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Ömer Bayram (Galatasaray), Ahmed Kutucu (Schalke 04), Berkay Özcan (Medipol Başakşehir)

Forvet: Enes Ünal (Real Valladolid), Güven Yalçın (Beşiktaş)

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Bonservisleri el yaktı performansları beklentinin altında kaldı

2019-11-14 15:01 - Spor

Berlin Duvarı'nın yıkılışının 30. yılı kutlandı

2019-11-10 03:07 - Dünya

Sanatçı ve sporculardan fidan dikme etkinliğine destek

2019-11-10 13:42 - Ekonomi

'Barış Pınarı Harekatı'na başlamak tarihi bir karardı'

2019-11-09 23:07 - Siyaset

Köy okullarının gönüllü 'boyacıları'

2019-11-15 17:17 - Çevre-Hayat

Diyabet hastasının tedavi planlaması ve takibine özel sistem

2019-11-14 14:47 - Sağlık

46. Hitit Rallisi 16 Kasım'da Ankara'da düzenlenecek

2019-11-12 17:37 - Spor

Akfen GYO'nun hasılatı 451 milyon TL oldu

2019-11-14 13:34 - Genel

Sivasspor sahasında yendi

2019-11-09 23:02 - Spor

'Zatürre çocuk ölümlerinin yüzde 16'sından sorumlu'

2019-11-12 14:42 - Sağlık

İlgili Haberler

Galatasaray, Sane'nin golleriyle Başakşehir'i 2-1 yendi

22:23 - Spor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde yarın derbi heyecanı yaşanacak

09:44 - Spor

Beşiktaş evinde Gençlerbirliği'ne mağlup oldu

19:52 - Spor

Beşiktaş 3 maç sonra yenildi

19:37 - Spor

Trabzonspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi

19:28 - Spor

Günün Manşetleri

Netanyahu, 2026 genel seçimlerinde yeniden aday olma niyetini açıkladı

02:48 - Dünya

Kassam Tugayları, Gazze'deki 2 İsrailli esirin cesedini daha Kızılhaç'a teslim etti

00:03 - Dünya

Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin saldırısında Batı Şeria'da bir çift yaralandı

23:02 - Dünya

Galatasaray, Sane'nin golleriyle Başakşehir'i 2-1 yendi

22:23 - Spor

ABD'de milyonlarca kişi Trump karşıtı 'Krallara Hayır' protestolarında bir araya geldi

22:03 - Dünya