?>

Turkish Airlines Open Golf Turnuvası'na doğru

Dünyanın en ünlü golfçüleri, Antalya'da düzenlenecek Turkish Airlines Open Turnuvası'nda mücadele edecek

Spor - 9 ay önce

Antalya

DP World Tour'un 2025 yılında Avrupa kıtasındaki ilk organizasyonu olma özelliğini taşıyan Turkish Airlines Open, 8-11 Mayıs tarihlerinde Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Golf Kulübü'nde 8. kez düzenlenecek.

Altı yıllık aranın ardından yeniden Türkiye’de yapılacak turnuvada, Avrupa ve dünya golfünün yıldız sporcularının yanı sıra aralarında Türk pro ve amatörlerin de yer alacağı 156 oyuncu sahaya çıkacak.

Satışa çıkan turnuva biletlerine büyük ilgi olduğu öğrenildi. Golfseverler ister günlük isterse kombine bilet alarak turnuvayı takip edebilecek.

"Herkesi şölene bekliyoruz"

Turkish Airlines Open organizatörü Kemal Taşkınlı, yaptığı açıklamada, dünyanın en iyi oyuncularını herkesin izleyebilmesi için bilet fiyatlarını makul seviyede tuttuklarını belirtti.

Golf ile ilgilenen her yaştan herkesi bu şölene beklediklerini ifade eden Taşkınlı, "Özellikle golf oynayan gençler ve miniklerin ünlü oyuncularla birlikte yürümeleri, onların hareketlerini yakından izlemeleri eşsiz bir deneyim olacak. Herkesi şölene bekliyoruz" dedi.

Golfün yıldızları Antalya'da olacak

Toplam ödülü 2 milyon 750 bin dolar olan turnuvada, aralarında 2025 Avrupa Ryder Cup kaptanı Luke Donald, 2013 yılı Turkish Airlines Open ikincisi Jamie Donaldson, 2018 yılı Turkish Airlines ikincisi Haotong Li, Ryder Cup Avrupa takımının eski oyuncuları Nicolas Colsaerts, Andy Sullivan ve Rafa Cabrera-Bello gibi ünlü isimler mücadele edecek.

Organizasyonda üç Türk profesyonel Ediz Kemaloğlu, Taner Yamaç ve Leon Açıkalın ile birlikte iki amatör oyuncu İbrahim Tarık Aslan ve Can Gürdenli de "wild card" ile oynayacak.

Son şampiyon Tyrell Hatton

İlk kez 2013 yılında düzenlenen Turkish Airlines Open'da aralarında Tiger Woods, Justin Rose, Lee Westwood, Colin Montgomerie, Danny Willett, Tyrrell Hatton, Padraig Harrigton, Tommy Fleetwood, Ian Poulter, Martin Kaymer ve Thomas Bjorn’un da bulunduğu birçok efsane isim sahaya çıkmıştı.

2019 yılında Montgomerie Maxx Royal Sahası'nda düzenlenen son Turkish Airlines Open, Avrupa Turu tarihinde üçüncü kez altı oyuncunun yer aldığı play-off'a sahne olmuş, spot ışıkları altında Benjamin Hebert, Kurt Kitayama, Victor Perez, Matthias Schwab ve Erik van Rooyen’ı geçen Tyrrell Hatton kupaya uzanmıştı.

Kaynak: AA

.

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

İbrahim Murat Gündüz’le 3 Mayıs Türkçülük Günü: Turan Sancağını Yere Düşürmeyen İrade

2025-05-03 11:57 - İnsan&Hayat

Cihat Yaycı Paşa’dan çarpıcı açıklamalar: Bugün Türkiye...

2025-04-28 07:18 - Özel Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı olarak Türkiye'nin istikbalini inşa etmenin derdindeyiz

2025-04-30 13:28 - Siyaset

Kut’ül Amare Zaferi’nin 109. Yıldönümü unutulmadı

2025-04-29 20:22 - Özel Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yatırım ortamının iyileştirilmesi ve yapısal reformların hayata geçirilmesi noktasında kararlıyız

2025-04-29 19:15 - Siyaset

İspanya ve Portekiz’i karartan elektrik kesintisi "aydınlatılmayı" bekliyor

2025-04-29 15:43 - Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi doğal gaz ve petrol arama alanında küresel aktör haline getireceğiz

2025-05-02 15:15 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İslam coğrafyasıyla aramızdaki bağları güçlendirmemiz şart

2025-04-30 15:22 - Siyaset

Beton mikserlerinin üzerindeki esprili sözler gülümsetiyor

2025-05-03 12:18 - Magazin

"Türkiye'nin huzuru" için 30 bini aşkın bekçi gece nöbetinde

2025-05-02 14:27 - Analiz/Röportaj/Dizi/Rapor

İlgili Haberler

Samsunspor Bowling Takımı, üst üste 3. kez Türkiye şampiyonluğunu hedefliyor

13:09 - Spor

Anadolu Efes, Avrupa Ligi'nde yarın Zalgiris'i ağırlayacak

11:04 - Spor

Futbolda "Ara transfer" dönemi yarın sona erecek

10:46 - Spor

NBA'de Celtics, deplasmanda Rockets'ı mağlup etti

10:14 - Spor

2026 Kış Olimpiyatları'nın açılışı yarın yapılacak

10:10 - Spor

Günün Manşetleri

Kremlin Sözcüsü Peskov: Yeni START'ın sona ermesiyle ulusal çıkarlarımızı gözeteceğiz

13:08 - Dünya

Deprem bölgesindeki OSB'lerde deprem öncesi kapasiteye yaklaşıldı

12:38 - Ekonomi

Türkiye'nin ilk "kırsal uydu kenti" depremzedeleri güvenli konutlarla buluşturdu

12:09 - Gündem

Adana, Hatay ve Osmaniye'de yıkılan binalarda kusuru olanlar yargılanıyor

11:56 - Gündem

İsrail'in ateşkese rağmen Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 1 Filistinli öldü

11:54 - Dünya