Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde 'gelecek' ve 'değişim' konuşulacak

Turkcell, kurumsal müşterilerini, iş ortaklarını ve dünyanın en önemli fikir önderlerini Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliği olan Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde buluşturuyor.

Ekonomi - 10 yıl önce

Turkcell, kurumsal müşterilerini, iş ortaklarını ve dünyanın en önemli fikir önderlerini Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliği olan Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde buluşturuyor. Teknoloji dünyasının, yaratıcı ortamlarda birbiriyle fikir alışverişinde bulunarak gelecek döneme ışık tuttuğu Turkcell Teknoloji Zirvesi, bu yıl 9 Mart günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.
Yurtiçi ve yurtdışından, iş ve teknoloji dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayacak Türkiye’nin en kapsamlı ve geniş katılımlı teknoloji etkinliği Turkcell Teknoloji Zirvesi, 50’nin üzerinde oturumda yaklaşık 100 kanaat önderini 7 binden fazla katılımcıyla bir araya getiriyor. Konusunda uzman yerli ve yabancı konuşmacıların katılacağı zirvede; sanayici ve işadamları, iş dünyasının liderleri ve kendi işinin patronları, akademisyenler, girişimciler, bilgi teknolojileri dünyasında çalışan profesyoneller, teknolojiyi kullanarak işinde fark yaratanlar kendi başarı hikâyelerini ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.
Turkcell’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve Türkiye’nin marka etkinliği haline getirdiği Turkcell Teknoloji Zirvesi’nin 8.’si gerçekleştiriliyor. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun konuşması ile açılacak zirvenin ana konuşmacıları arasında dünyaca ünlü isimler yer alıyor. Aynı zamanda mucit ve fütürist olan Singularity Üniversitesi Bilişim ve Network’ler Başkanı Brad Templeton, 'Hem Oto Hem Mobil' başlıklı bir konuşmaya imza atacak. 
Konuşmasında ilerlemeyen trafikte acımasızca ilerleyen zamana ve akıllı otomobillere değinecek. McKinsey Global Institute Direktörü Richard Dobbs, iş dünyasının yakından tanıdığı ünlü bir ekonomist ve araştırmacı. Panelde 'Bu Öyle Böyle Bir Değişim Değil' başlığıyla yönetici ve liderlerin, varsayımlarını ve içgüdülerini sıfırlaması, eski dünyaya ait zırhlarından kurtulması gerektiğine dikkat çekerken, yeni dünyayı şekillendirecek güçlerin altını çiziyor.
Zirvenin en renkli isimlerinden biri de Prodea Systems Kurucusu ve CEO’su Anousheh Ansari ilk kadın uzay turisti kimliğiyle ön plana çıkıyor. 'Uzay Yolcusu Kalmasın' başlıklı konuşmasında çocukluk hayali olan uzay seyahatini nasıl gerçekleştirdiğini anlatıyor. Bilim ve teknolojiye büyük yatırım yapan Ansari’nin hayat hikayesini zirvede kendi sesinden dinlemek için geri sayım başladı.
1 Nisan 2016 itibariyle geçilecek 4.5G’nin hemen öncesinde yapılacak zirvede 'gelecek' ve 'değişim' konuşulurken, katılımcılar Turkcell farkıyla 4.5G’yi ilk kez test etme imkanı yakalayacaklar. Turkcell, zirveyi ziyaret edenler için renkli sürprizler de hazırlandı. Zirveye gelenler 4.5G ile birlikte hızın doruklarına ulaşırken Turkcell’in 'akıllı' konseptli pek çok hizmet, ürün ve servisini de deneyebilecekler. akıllı ev, akıllı okul, akıllı ofis, akıllı enerji, araç takip, ekip mobil uygulamalarından Turkcell Müzik, Turkcell TV+, Turkcell Dergilik, BIP, Tam Burada, SağlıkMetre servislerine tüm ihtiyaçların karşılanabildiği hizmetler yerinde incelenebilecek.
Ziyaretçiler Turkcell Teknoloji Zirvesi’ne özel hazırlanan uygulama sayesinde program akışını ve oturumları akıllı telefonları ve tabletleri üzerinden rahatlıkla takip edebilecekler. Bunun için Teknoloji Zirvesi uygulamasını indirmeleri yeterli olacak. Turkcell Teknoloji Zirvesi’ne katılma fırsatı bulamayanlar etkinliği gün boyunca Twitter’da '#TeknolojiZirvesi' etiketi ile takip edebilecek. Ayrıca oturumları ve röportajları www.turkcell.com.tr/teknolojizirvesi adresinden etkinlik boyunca canlı olarak izleyebilecekler. 
dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Cumhurbaşkanına CHP’nin çark edişi soruldu

2016-02-29 19:04 - Politika

AVM’lere ’acil durum’ butonu

2016-02-26 15:39 - Genel

Kulüpler Birliği toplantısı sonrası açıklama

2016-02-29 18:22 - Spor

İstanbul’daki IŞİD davasına devam edildi

2016-02-24 15:47 - Asayiş

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’nden rahatlatan açıklama

2016-02-25 21:02 - Asayiş

Kıvanç Tatlıtuğ ateş püskürdü

2016-03-01 13:04 - Magazin

Şehit polisin cenazesi Konya'ya getirildi

2016-02-29 10:32 - Gündem

Ağız sağlığına gereken önemi verin!

2016-03-01 14:04 - Sağlık

İstanbul’da Haliç dışında tüm seferler iptal

2016-02-29 11:14 - Genel

Potanın Perileri İsrail’e yenildi

2016-02-25 00:13 - Spor

İlgili Haberler

Borsa güne yatay başladı

10:07 - Ekonomi

Küresel piyasalar enflasyon iyimserliği ile Orta Doğu belirsizliği arasında ilerliyor

09:12 - Ekonomi

Trump yönetimi bazı İHA ve bileşenlerinin ithalatına tarife getirdi

01:42 - Ekonomi

Apple, ABD'nin Houston kentinde üretim merkezi açtı

23:17 - Ekonomi

Ticaret Bakanı Bolat: Suriye ile geçen yıl ticaretimiz yüzde 45 oranında arttı

23:07 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Kolombiya'da 7,4 büyüklüğündeki depremde can kaybı 281'e çıktı

10:13 - Dünya

Borsa güne yatay başladı

10:07 - Ekonomi

Rusya: Karadeniz’de 2 römorkörü ve İzmail Limanı’ndaki tren istasyonunu vurduk

10:02 - Dünya

İngiltere'de yolcu treninin raydan çıkması sonucu 11 kişi yaralandı

09:52 - Dünya

Gümüşhaneli iş insanı özel uçağıyla köyünden Ankara'ya uçtu

09:38 - Gündem