?>

Turkcell, GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde olacak

- Turkcell, telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması olan GSMA Mobil Dünya Kongresi'ne yeni ürün ve servisleriyle damga vurmaya hazırlanıyor

Genel - 8 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Turkcell, telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması olan GSMA Mobil Dünya Kongresi'ne yeni ürün ve servisleriyle damga vurmaya hazırlanıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, dünya mobil teknoloji liderlerinin bir araya geldiği GSMA Mobil Dünya Kongresi, GSMA Yönetim Kurulu üyeleri, dünya liderleri, uluslararası sivil toplum kuruluşları ve birçok mobil teknoloji şirketinin katılımıyla Barselona’da 26 Şubat-1 Mart arasında gerçekleştirilecek.

Turkcell, yeni ürün ve servisleriyle kongrenin başaktörlerinden biri olmak için Barselona'ya gidiyor. Küresel pazarda rekabet eden ve global pazarın başrol oyuncularından biri olan Turkcell, yeni ürün ve servisleriyle dünyaya teknoloji ihraç eden marka haline geliyor.

Telekomünikasyon ve mobil teknoloji endüstrisini bir araya getiren kongreye bu yıl, 208 ülkeden 400 civarı operatör şirket katılacak. Geliştirdiği ürün ve servislerle GSMA tarafından pek çok kez ödüle layık görülen Turkcell, bu yıl geleceğe yön veren teknolojilerini Barselona'daki kongre kapsamında yapılan fuarda sergileyecek. 100 binden fazla kişinin ziyaret etmesi beklenen kongrede Turkcell, fuarın en çok ziyaret edilen bölümlerinden biri olan ve Innovation City olarak adlandırılan geleceğin teknolojilerinin tanıtıldığı 4. Salon’da 469 metrekarelik stantla yer alacak.

Türkiye'de büyük bir dijital dönüşüm hamlesine imza atan Turkcell, teknoloji üretiminde yerel kaynaklarla geliştirdiği birçok ürün ve hizmetini de kongre katılımcılarının beğenisine sunacak. Teknoloji meraklısı ziyaretçiler ve dünyanın başlıca mobil operatörleri Turkcell standında Lifebox, Yaani, BiP, fizy, Dergilik, TV+ gibi ürünleri dijital ürünleri ve birçok yeniliği yerinde deneyimleyebilecek.

Haftanın Öne Çıkanları

Vatan Şaşmaz'ın oğlu oldu | Yasemin Adalı doğum yaptı

2018-02-20 21:02 - Magazin

Turistik bölgelerin ahşap tabureleri baba ve oğlundan

2018-02-17 17:02 - Çevre-Hayat

Tabela partilerine kilit

2018-02-20 15:12 - Siyaset

Alev topuna dönen otomobildeki 3 kişi yanarak can verdi

2018-02-19 02:32 - Asayiş

'TESK Kart' 50 bin kullanıcıya ulaştı

2018-02-18 17:02 - Ekonomi

Erdoğan-Bahçeli görüşmesi başladı

2018-02-18 21:02 - Gündem

Diyalize girmekten 11 yıl sonra kurtuldu

2018-02-15 19:34 - Çevre-Hayat

Türkiye'nin futbolda transfer harcamaları yüzde 141 arttı

2018-02-16 22:41 - Spor

Bursa'da gol çıkmadı

2018-02-18 19:23 - Spor

Üniversite öğrencisi yavru köpeklere 'yediemin' oldu

2018-02-17 15:24 - Genel

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

Bakan Kurum'dan "Ulusal Döngüsel Ekonomi Stratejisi ve Eylem Planı"na ilişkin paylaşı

14:03 - Gündem

KKTC'li akademisyenler Türkiye'nin garantörlüğünün ve varlığının önemine vurgu yaptı

13:57 - Dünya

Afrika dijital dönüşümü şekillendirecek nadir metallerin yüzde 30'unu barındırıyor

13:53 - Ekonomi

Büyükçekmece'de devrilen tır nedeniyle kapanan D-100 kara yolu Edirne istikameti trafiğe açıldı

13:48 - Gündem

Azerbaycan, bağımsızlığını yeniden kazanmanın 34. yılını kutluyor

13:42 - Dünya