?>

Türk ANTTEQ, Kızıl Meydan yakınında İlyinka 3/8 lüks apartman tesisini inşa edecek -Fuad Safarov, Moskova'dan bildiriyor-

Türk inşaat şirketi Ant Yapı iştiraki, Türk ANTTEQ'in, Moskova'da Kızıl Meydan'ın yakınlarında "İlyinka 3/8" lüks apartman tesisini inşa edeceği belirtildi

Özel Haber - 3 yıl önce

MOSKOVA - ÖZEL

Uluslararası iş yapan Türk inşaat şirketi Ant Yapı iştiraki, ANTTEQ'in, Moskova'nın merkezindeki Kızıl Meydan'a yakın alanda, İlyinka 3/8 lüks apartman tesisini inşa edeceği kaydedildi.

Rus Vedomosti gazetesine göre, Kızıl Meydan'a 200 metre yakınlıktaki söz konusu tesisin temel döşemesine ilk küp betonun dökülmesi için resmi bir tören düzenlendi.

Törene ANTTEQ Yönetici Ortağı İsmet Birinci, Trust Bank Başkanı Aleksandr Sokolov, INTECO Başkanı Aleksandr Nikolayev ve INTECO Başkan Birinci Yardımcısı ve İcra Direktörü Yevgeniy Semenyov ve diğer yetkililer katıldı.

Törende konuşan Sokolov, "Bugün böyle bir dönüm noktası projesinin lansmanı, güncellenmiş INTECO'nun piyasada kendinden emin olduğunu ve ürününün talep ve talep gördüğünü doğrudan gösteriyor" dedi.

Haberde, "Ilyinka 3/8 projesi, 19. yüzyıldan kalma 3 tarihi yeniden inşa edilmiş bina ve pahalı konut gayrimenkulleri konusunda geniş deneyime sahip bir şirket olan Kleinewelt Architekten tarafından tasarlanan 4 yeni inşaat binasını içermekte" diye bilgi verdi.

Bu arada ANTTEQ, daha önce Kremlin Sarayı’nın karşısındaki Moskova nehrinin diğer kıyısında konut, otel ve ofislerin yer alacağı "Zolotoy Ostrov" (Altın Ada) projesinin inşaatını da başarıyla tamamlamıştı.

RUS FİRMA: ANTTEQ GÜVENİLİR VE TECRÜBELİ BİR ŞİRKET

Bu arada, daha önce Rus İnterfaks haber ajansına konuşan Moskova'da, Vrubel-4 projesindeki ANTTEQ'in iş ortağı INTECO Başkan Yardımcısı Stanislav Frolov, "Vrubel, 4 ANTTEQ ile ikinci ortak projemiz. Mevcut işbirliği çerçevesinde bu firma, geniş yetkinliklere sahip sorumlu, güvenilir ve tecrübeli bir iş ortağı olarak kendini kanıtlamıştır" ifadelerini kullanmıştı.

İSMET BİRİNCİ: GÜVEN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ!

İnterfaks ajansına konuşan ANTTEQ şirketi ortaklarından İsmet Birinci de "INTECO şirketinin zengin bir geçmişi, deneyimi ve sektörde asil bir ismi var. Uzun vadeli, güvene dayalı ilişkiler bizim için önemli: Ve, bu tür stratejik ortaklık kurmak istediğimizi düşünerek bu projeye özel önem veriyoruz. Böylesine prestijli bir projede bizi genel müteahhit olarak dahil etmesi şunu gösteriyor: Proje, bizim için bir tür güven göstergesi: Bu nedenle, ortağı hayal kırıklığına uğratmak söz konusu bile olamaz! Ve gerçekten başarılı bir işbirliği için her türlü çabayı göstereceğiz" dedi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Van kedilerinin yavruları sahiplendirilecek

2022-07-09 12:07 - Çevre-Hayat

Galatasaray'da olağanüstü genel kurul çağrısı

2022-07-05 14:17 - Spor

Wimbledon'da ilk finalist Ons Jabeur

2022-07-07 17:58 - Spor

Türkiye Maarif Okulları Sudan'ın en iyisi olma hedefine adım adım yaklaşıyor

2022-07-04 13:21 - Dünya

Sudan Maden Bakanı, Türk yatırımlarının önündeki engelleri kaldırma sözü verdi

2022-07-04 10:59 - Dünya

Juventus, Angel di Maria'yı renklerine bağladı

2022-07-08 22:40 - Spor

Yamaç paraşütü eğitmenleri şehit oğlunun uçma hayalini gerçekleştirdi

2022-07-09 12:28 - Çevre-Hayat

Beşiktaş, Muleka'yı transfer etti

2022-07-07 20:24 - Spor

Trabzonspor, Trezeguet'yle 4 yıllık anlaşma sağladı

2022-07-04 16:07 - Spor

Avusturya’da Kovid-19 vaka sayıları yeniden yükselişe geçti

2022-07-05 19:34 - Dünya

İlgili Haberler

Rusya Başbakan Yardımcısı Çernişenko: Finansal güvenlik olimpiyatına Türkiye de katkı sağlayacak

15:53 - Özel Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Netanyahu'yu Hitler'e benzetmesi" Rus medyasında geniş yer aldı

07:44 - Özel Haber

Rus milletvekili Kolesnik: Tehdit olursa İngiltere’yi vururuz!

18:17 - Özel Haber

Putin: Enflasyonu düşürme çabaları sonuç verdi

17:18 - Özel Haber

Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi

17:12 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Ali Koç'tan "seçim öncesi operasyonu" iddiası

02:37 - Spor

Merkez Bankası POS komisyon oranları uygulamasında değişiklik yaptı

01:18 - Ekonomi

Jose Mourinho, Portekiz basınına konuştu

01:12 - Spor

Dünyaca ünlü sanatçılardan Filistin için dayanışma çağrısı

01:07 - Dünya

Diyanet İşleri Başkanlığına Prof. Dr. Safi Arpaguş atandı

00:47 - Gündem