?>

Trabzonspor'un yeni transferlerinden taraftara mesaj

Trabzonspor'un yeni transferleri Borna Barisic ve John Lundstram, taraftarlara mesaj yolladı.

Spor - 1 yıl önce

Trabzon

Kulübün sosyal medya hesabından yayınlanan videoda, 31 yaşındaki Hırvat savunma oyuncusu Barisic, "Merhaba, ben Borna Barisic ve burada olmaktan çok mutluyum. Yönetime, başkana, elbette hocamıza, teknik ekibe ve Trabzonspor'a gelmemde rol oynayanlara teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'a gelmeden önce Mislav Orsic ve Filip Benkovic ile konuştuğunu belirten Barisic, şunları kaydetti:

"O süreçte onlara sordum. Ayrıca daha önce bazı arkadaşlarımın eski teknik direktörler Bjelica ile konuştuğunu biliyordum. Herkes bana kulüple, şehirle, taraftarla alakalı güzel şeyler söyledi ve insanların gerçekten nasıl da bu kulüp için yaşadıklarını anlattı. Her gün burada ne kadar iyi desteklendiğimizi ve kesinlikle keyif alacağımı anlattılar. Kulüpten videolarla da tesisleri, stadyumu ve her şeyi gördükten sonra benim için buraya gelmek kolay bir karar oldu."

Lundstram: "Benim için oldukça kolay bir karardı"

İngiliz futbolcu John Lundstram ise mesajında, "Herkese merhaba. Ben John Lundstram, bana Lunny diyebilirsiniz. Burada olmaktan çok mutluyum. Arkadaşım Rıdvan Yılmaz ile konuştum. Bana Türkiye ile alakalı, ligle alakalı her şeyi anlattı. Trabzon şehriyle alakalı bildiği bazı şeyleri anlattı, hepsi çok pozitifti. Bunun üzerine eve gittim ve eşimle konuştum ve çok hızlı karar verdik." dedi.

Kendisi için kolay bir karar olduğunun altını çizen Lundstram, şöyle konuştu:

"Oldukça büyük ve rekabetçi bir lig. Benim oyun tarzıma uyduğunu düşünüyorum. Çok mutluyum. İnsanlar gerçekten çok sıcak karşıladılar. Sanırım dikkatimi çeken en önemli şey Trabzon halkıydı. Gerçekten de çok yakınlar. Kulüpteki herkes beni iyi karşıladı ve yardımcı oldu. Açıkçası dil bilmediğim için çok fazla yardıma ihtiyacım oldu. Herkes çok ama çok kibar ve nazik davrandı. Bu da benim ve ailem için çok büyük bir etken. Dolayısıyla benim açımdan en önemlisi buydu. Kulübe gelmek, tesisleri görmek, teknik direktörümüz, onun konuşma tarzı, aurasını görebiliyorum. Enerjisi gerçekten çok yüksek. Dolayısıyla başlamak için heyecanlanıyorum. Sosyal medyada birçok mesaj görüyorum. Bu nedenle sıcak karşılamanız için sizlere teşekkür ederim ve umarım bunun karşılığını verebilirim."

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

İspanya, İtalya'yı tek golle devirdi

2024-06-21 00:37 - Spor

Kudüs Rum Ortodoks Patrikhanesi Sebastia Başpiskoposu’ndan Batılı liderlere savaşı durdurma çağrısı

2024-06-21 13:38 - Dünya

İngiltere, grubunu lider tamamladı

2024-06-26 00:17 - Spor

Kapadokya Çöl Maratonu'nda 30 kilometrelik koşu başladı

2024-06-26 07:52 - Spor

Azerbaycanlı Unutulmaz Sporcular - Tarih Onları Anacak

2024-06-26 12:43 - İnsan&Hayat

Hamas lideri Heniyye: Gazze'de ateşkes için taleplerimizi karşılayacak tüm girişimlere açığız

2024-06-22 01:53 - Dünya

Terör örgütü DEAŞ'ın mali yapılanmasına dava

2024-06-27 11:32 - Gündem

Son iki haftada 89 terörist etkisiz hale getirildi

2024-06-27 12:28 - Asayiş

İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı: Hamas'ı bir fikir olarak ortadan kaldırmak imkansız

2024-06-25 13:18 - Dünya

Şehit Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti üzerine Uganda'da su kuyuları açı

2024-06-24 12:02 - Gündem

İlgili Haberler

Formula 1 Singapur Grand Prix'sinde pole pozisyonu Russell'ın

17:42 - Spor

Gençlerbirliği ile Alanyaspor berabere bitti

16:53 - Spor

Hakkari'de kadın voleybolcular başarılarıyla hemcinslerine örnek olmak istiyor

11:47 - Spor

Fenerbahçe, Süper Lig'de yarın Samsunspor'a konuk olacak

09:48 - Spor

Voleybol milli takımlarının Avrupa Şampiyonası'ndaki rakipleri bugün belli olacak

01:12 - Spor

Günün Manşetleri

İsrail’in Küresel Sumud Filosu’na yönelik saldırısı İsveç'te protesto edildi

18:32 - Dünya

Ankara'da su kesintisinden etkilenen vatandaşlar çeşmelerden su temin ediyor

17:48 - Gündem

Gençlerbirliği ile Alanyaspor berabere bitti

16:53 - Spor

Mısır'da 226 yıl önce keşfedilen firavun mezarı, 20 yıllık restorasyonun ardından bugün yeniden açılıyor

16:18 - Kültür Sanat

İsrail'in saldırarak alıkoyduğu Sumud Filosu’ndaki Türk ve yabancı aktivistler İstanbul’a geldi

15:53 - Gündem