?>

Trabzonspor'da Olcay Şahan özür diledi

Trabzonspor'da daha önce kadro dışı bırakılan Olcay Şahan, özür diledi. Bordo-mavili futbolcu, bugün takımla tekrar antrenmanlara çıkmaya başlayacak.

Spor - 6 yıl önce

TRABZON (AA) - Trabzonspor'da daha önce kadro dışı bırakılan Olcay Şahan, özür diledi.

Ücretinde indirime gidilmesi yönünde yönetim kurulu ile yaptığı görüşmeler sonrasında anlaşma sağladıktan sonra affedilen bordo-mavili futbolcu, bugün takımla tekrar antrenmanlara çıkmaya başlayacak.

Olcay Şahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öncelikle içinden geçtikleri bu zor zamanlarında takım arkadaşlarının yanlarında olamadığı için büyük bir üzüntü duyduğunu belirtti.

"Sadece kendi üzüntümü değil, bana inanan arkadaşlarımın, taraftarlarımızın üzüntüsünü de artık sona erdirmek istiyorum." diyen Olcay Şahan, "Yaşanan bu süreçte kendi adıma istemeden de olsa yaptığım yanlışlar ve kırdığım insanlardan, başkanımdan, yönetim kurulumdan, teknik direktörüm Ünal Karaman'dan, taraftarlarımızdan ve camiamızdan, bana inanan herkesten özür diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili takımın 31 yaşındaki futbolcusu, şunları kaydetti:

"Şimdi benim için yeni bir başlangıç yapma zamanı... Geçmişte yaşanan bütün her şeye bir sünger çekmek istiyorum. Artık yeniden, çok sevdiğim Trabzonspor'uma hizmet etmek, formamı tekrar geri alabilmek için var gücümle çalışacağım. Trabzonspor'umu ve taraftarlarımızı çok seviyor ve daha iyi bir Olcay olarak geri döneceğimin sözünü veriyorum. İnanıyorum ki bu sözüm gerçeğe dönüştüğü vakit; hem yaptıklarımı herkese unutturacak hem de ne kadar samimi olduğumu görmüş olacaksınız."

Devre arasında satış listesine konulmuştu

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, kadro dışı kararının ardından devre arasında Olcay Şahan konusunda başka kulüplerin teklifine açık olduğunu açıklamıştı.

Bordo-mavili futbolcu, en son 10 hafta önce ligin 14. haftasında deplasmanda 2-0 kazanılan Kayserispor maçında forma giymişti.

Kayserispor maçının ardından ilk yarıdaki son 3 karşılaşmanın yedek kadrosunda yer alan ancak oyuna giremeyen futbolcu, Antalya kamp kadrosuna dahil edilmemişti.

Muhabir: Selçuk Kılıç

Haftanın Öne Çıkanları

Toplama parçalarla araç üretip, seçim çalışmasına çıktı

2019-03-05 18:12 - Siyaset

DASK kurulduğundan bu yana 187 milyon TL tazminat ödedi

2019-03-02 15:43 - Ekonomi

15 kişilik minibüsten 39 kaçak göçmen çıktı

2019-03-06 13:13 - Asayiş

"Bir vilayette açlık grevi yapacaklardı"

2019-03-04 01:26 - Siyaset

Suriye'de geçen ay 246 sivil öldürüldü

2019-03-01 17:03 - Dünya

ATO Başkanı Baran: Devletin istihdam desteği reel kesimin moralini yükseltti

2019-03-04 18:06 - Ekonomi

'Türkiye Bursları'na 145 bin 700 kişiyle rekor başvuru yapıldı'

2019-03-05 02:02 - Genel

“Pakistan ordusundan iki asker gelip beni kurtardı”

2019-03-01 22:41 - Dünya

Netanyahu’ya yolsuzluk suçlaması

2019-03-01 00:07 - Dünya

Bylock kullanan karı koca FETÖ'den tutuklandı

2019-03-07 16:32 - Asayiş

İlgili Haberler

Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü oldu

11:57 - Spor

Felç kalan eşini tekerlekli sandalyeyle "hedefe" taşıyor

11:53 - Spor

Beşiktaş, Avusturya kampını tamamladı

11:32 - Spor

Galatasaray, Avusturya yolcusu

09:03 - Spor

Avrupa Ligi'nde 2. eleme turuna yükselen takımlar belli oldu

01:33 - Spor

Günün Manşetleri

Rekabet Kurulu, Mastercard ve Visa hakkında soruşturma açtı

12:03 - Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığından bal üreticilerine "arıcılık turizmi" tavsiyesi

11:58 - Ekonomi

Altın Koza Film Festivali'nin 2 ihalesinde usulsüzlük iddiasıyla 17 sanığa dava

11:53 - Gündem

İllerin kalkınmasına yönelik yatırım konuları belli oldu

11:48 - Ekonomi

Güney Afrika'yı özgürlüğe kavuşturan lider Mandela doğumunun 107. yılında anılıyor

11:42 - Dünya