?>

Trabzonspor, Onuachu'yu arıyor

Trendyol Süper Lig'in ikinci yarısına kötü başlangıç yapan Trabzonspor, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle yararlanamadığı golcü oyuncusu Paul Onuachu'yu arıyor.

Spor - 2 yıl önce

Trabzon

Sezon başladıktan sonra kiralık olarak İngiltere'nin Southampton takımından transfer edilen Onuachu, attığı gollerle takımına önemli katkı sağladı. Nijeryalı santrfor, forma giydiği 15 maçta rakip fileleri 9 kez havalandırarak takımının en golcü oyuncusu oldu.

Bordo-mavililer, Onuachu'nun gol attığı 8 karşılaşmada 6 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet yaşadı. Ligde 37 puanla 4. sırada yer alan bordo-mavili takım, Nijeryalı oyuncun gol attığı maçlarda 19 puanı hanesine yazdırdı.

Trabzonspor, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle yararlanamadığı oyuncusunun yokluğunda 5 karşılaşmada ise 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle sadece 1 puan elde edebildi.

Onuachu'nun gol attığı maçlar

Takıma geç transfer edilmesinden dolayı ligin 5. haftasında 3-0 kazanılan Beşiktaş maçında forma giymeye başlayan Onuachu, ilk maçında rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Trabzonspor, daha sonra Nijeryalı oyuncunun gol attığı maçlarda Pendikspor, TÜMOSAN Konyaspor (2 gol) ve Yılport Samsunspor'u 2-1, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-2 ve İstanbulspor'u 3-0 (hükmen) yenerken, Atakaş Hatayspor'a dış sahada 3-2 mağlup oldu. Bordo-mavili ekip, Onuachu'nun fileleri havalandırdığı EMS Yapı Sivasspor mücadelesini ise 3-3 beraberlikle tamamladı.

Onuachu'nun forma giymediği ikinci yarıdaki maçlar

En son Yılport Samsunspor ile oynanan ve bordo-mavili takımın 2-1 üstünlüğü ile sona eren erteleme karşılaşmasında görev yapan Onuachu, bu maçın ardından milli takım kampına davet edildi.

Bordo-mavili takım, Nijeryalı oyuncusundan yoksun olarak daha sonra çıktığı ikinci yarıdaki maçlarda Bitexen Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak tek puanını elde etti. Bordo-mavili takım, bu karşılaşmanın ardından Galatasaray'a sahasında 5-1, deplasmanda Çaykur Rizespor'a 1-0, evinde Kasımpaşa'ya 3-2, İstanbul'da da Beşiktaş'a 2-0 yenilerek galibiyete hasret kaldı.

Onuachu'nun geç transferi nedeniyle bu oyuncunun oynamadığı ilk 4 haftada ise bordo-mavililer 2'şer galibiyet ve mağlubiyetle ayrılmıştı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Pin-Up oyun oynamak için en iyi ve en popüler stratejiler

2024-01-31 09:12 - İnsan&Hayat

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri 2023'te yüzde 50 büyüdü

2024-01-31 12:43 - Ekonomi

Kocaeli'deki fabrikada rehin alınan 7 işçi kurtarıldı

2024-02-02 01:02 - Asayiş

Adnan Oktar ve örgüt yöneticilerine hapis cezası

2024-01-31 19:27 - Gündem

Türkiye'nin orta yüksek ve yüksek teknolojili ürün ihracatı 2023'te 100 milyar dolara yakl

2024-02-05 11:28 - Ekonomi

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür 2,5 milyon avro bedelle Hull City'ye transfer oldu

2024-02-01 19:07 - Spor

Sivas'ta Yıldız Göleti'nin yüzeyi buz tuttu

2024-02-03 19:23 - Çevre-Hayat

İstanbul'un barajlarındaki doluluk oranı yüzde 70'i geçti

2024-01-31 11:27 - Gündem

Sinop'ta fırtına nedeniyle yük gemileri doğal limana sığındı

2024-02-05 10:02 - Gündem

Sivasspor, Süper Lig'de MKE Ankaragücü'ne konuk olacak

2024-02-01 21:22 - Spor

İlgili Haberler

Trabzonspor ile Gaziantep FK berabere kaldı

22:33 - Spor

Antalyaspor ile Kayserispor berabere kaldı

22:23 - Spor

Gençlerbirliği, evinde kazandı

19:37 - Spor

Dünya şampiyonu Nusrat Allahverdi olimpiyat hedefiyle günde 6 saat kulaç atıyor

17:28 - Spor

Göztepe, Süper Lig'de yoluna namağlup devam ediyor

16:03 - Spor

Günün Manşetleri

İletişim Başkanı Duran'dan CHP Genel Başkanı Özel'in açıklamalarına tepki

23:47 - Siyaset

Suriye’nin Şam Kırsalı ilinde milyonlarca dolarlık bağış kampanyası düzenlendi

23:43 - Dünya

İsrail medyasına göre Netanyahu, ekibiyle yarın Suriye ile olası güvenlik anlaşmasını görüşecek

23:32 - Dünya

İsrail'in saldırdığı Gazze'ye İstanbul'da destek eylemi

23:27 - Dünya

Başakşehir'de sanayi sitesindeki nakliye deposunda çıkan yangın söndürüldü

22:53 - Gündem