?>

Trabzonspor'a 50. yıl marşı

Trabzonspor Kulübü'nün kuruluşunun 50. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan marşın tanıtımı yapıldı. - Anadolu Ajansı

Spor - 9 yıl önce

TRABZON

Trabzonspor Kulübü, kuruluşunun 50. yıl dönümü dolayısıyla hazırlattığı marşın tanıtımını sosyal medya hesaplarından yaptı.

Süper Lig'de hafta sonu Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşmayla Şenol Güneş Kompleksi'nde ilk maçına çıkacak bordo-mavililerde, tarihi karşılaşma öncesi, hazırlanan 50. yıl marşı videosuyla taraftarlara çağrıda bulunuldu.

"Taraftarlarımızı yeni yuvamızdaki ilk mücadelemize bekliyoruz." ifadesinin de yer aldığı 50. yıl marşının videosu, taraftarlardan büyük ilgi gördü.

Bordo-mavili kulüp tarafından hazırlatılan, söz, müzik ve seslendirmesi Trabzonlu sanatçı Apolas Lermi'ye ait 50. yıl marşı, 3 aylık bir çalışma sonunda tamamlandı. Marşın 3 dakika 34 saniyelik videosunda ise yaklaşık 50 yıllık serüveninde birçok başarıya imza atan Karadeniz ekibinin önemli anları, efsane isimleri, Hüseyin Avni Aker Stadı ve taraftarları yer alıyor.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 50. kuruluş yıl dönümünün 2 Ağustos'ta kutlanacağını ve bu çerçevede bazı çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Trabzonspor'un büyük bir marka olduğunu ve kulübe karşı sorumluluklarının bulunduğunu ifade eden Çubukçu, "Kulübün tarihinde önemli dönemeçler var. Bu doğrultuda kulüp olarak 50. yıl marşımızı hazırlattık. Şenol Güneş Kompleksi'nde yapacağımız Gaziantepspor maçı öncesi de bunun tanıtımını yaptık. Taraftarlarımızı pazar günü yeni stadımıza bekliyoruz." diye konuştu.

Bordo-mavili kulübün kuruluş yıl dönümü dolasıyla yönetim tarafından 50. yıl belgeseli, kulüp tarihini anlatan 50. yıl kitabı çalışmasının yapıldığı, ayrıca 50. yıl forması, tişörtü ve parası da hazırlanacağı kaydedildi.

Muhabir: Selçuk Kılıç

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Polisin silahını almaya çalışan hırsız bacağından vuruldu

2017-01-22 09:22 - Asayiş

Donan gölde 'buz voleybolu' oynadılar

2017-01-18 12:52 - Çevre-Hayat

'Anayasa değişikliği Türkiye’ye dayatılıyor'

2017-01-18 16:47 - Siyaset

Anayasa değişikliği teklifinde 9'uncu madde kabul edildi

2017-01-20 03:37 - Siyaset

Denizde yakalanan göçmen sayısı 4 ilin nüfusunu geçti

2017-01-19 13:37 - Gündem

'Cumhurbaşkanının kişisel özellikleri darbeyi önledi'

2017-01-20 20:37 - Gündem

Bartın'da ahşap ev alevlere teslim oldu

2017-01-17 13:12 - Asayiş

FETÖ'nün 'Emniyet imamları'na operasyon: 27 gözaltı

2017-01-18 14:47 - Gündem

Son dakika! Antalya’da inşaatta göçük: 1 işçi enkaz altında

2017-01-19 01:47 - Asayiş

'AB öldü ama henüz kendisi bilmiyor'

2017-01-22 19:42 - Dünya

İlgili Haberler

Süper Lig'de 19. haftanın ardından Galatasaray liderliğini sürdürdü

23:38 - Spor

Beşiktaş, Eyüpspor deplasmanında 2 puan bıraktı

23:05 - Spor

Eyüpspor ile Beşiktaş 2-2 berabere kaldı

22:26 - Spor

Pep Guardiola, Galatasaray karşısında taraftar desteği bekliyor

18:52 - Spor

Stephen Curry, NBA'de en fazla sayı atan ilk 20'de

17:57 - Spor

Günün Manşetleri

Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

23:39 - Gündem

İstanbul'un bazı ilçelerinde kuvvetli yağmur ve fırtına etkili oluyor

23:38 - Gündem

Uzmanlara göre ABD, anavatanı, yakın çevresi üzerinden tanımlıyor

23:37 - Dünya

Beşiktaş, Eyüpspor deplasmanında 2 puan bıraktı

23:05 - Spor

Sudan ordusu, iki yıldır kuşatma altındaki Delenc şehrine girdi

22:39 - Dünya