?>

Titi, gelecekten umutlu

Bursaspor'un Brezilyalı savunma oyuncusu Titi, "Ligin sonuna kadar daha fazla puan alacağımıza ve Bursaspor'u hak ettiği yere getireceğimize inanıyoruz." dedi.

Spor - 8 yıl önce

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un Brezilyalı savunma oyuncusu Christian Chagas Tarouco (Titi), ligin sonuna kadar daha fazla puan alarak yeşil-beyazlı takımı hak ettiği yere getireceklerine inandığını söyledi.

Titi, Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şampiyonluk yaşamış bir takımda beklentilerin her zaman yüksek olduğunu, istenilen sonuçlar gelmeyince de camiada ister istemez bir baskı oluştuğunu bildirdi.

Ligde zor bir süreçten geçtiklerini ancak iyi bir döneme gireceklerini düşündüğünü anlatan Titi, "Bursaspor'un oyuncusuysanız her zaman kazanmak için oynar ve ona göre hazırlanırsınız. Demir Grup Sivasspor gibi zor bir takımı yendik. Bundan sonra daha iyi olacağına inanıyorum." dedi.

Titi, kalitesi yüksek bir ekibe sahip olduklarını ve bunun da kendilerinden beklentileri yükselttiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ligin sonuna kadar daha fazla puan alacağımıza ve Bursaspor'u hak ettiği yere getireceğimize inanıyoruz. Evimizde iyi maçlar çıkartıyoruz. Ancak deplasman performansımızın gelişmeye ihtiyacı var. Gelişmemiz için elimizden geleni yapıyoruz. İçerideki performansımızı dışarıya da yansıtarak kazanmamız lazım. Evimizde yaptığımız şeyleri deplasmanda da yapmalıyız. Antalyaspor ile çok önemli maça çıkacağız. Bunun için de gereken hazırlığı yapıp, gerekenleri sahaya yansıtmamız lazım."

Bursa'da ve Bursaspor'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Titi, "6-7 aydır Bursaspor forması giyiyorum. Kendimi yuvamda gibi hissediyorum. Arkadaşlarımla sağlıklı bir ilişkim var. Hocamla da öyle. Birçok şampiyonluk yaşamış bir hoca. Ligde böyle bir hocaya sahip olmak önemli." ifadelerini kullandı.

Titi, bir basın mensubunun "Takımda maddi anlamda bir sorun var mı?" şeklindeki sorusuna ise "Bu bizim çözebileceğimiz konu değil. Biz saha içine odaklanıyoruz ve saha içinde yapılması gerekeni yapıyoruz. Onun dışındaki problemler bizim işimiz değil, bizler futbolcularız. Bizi ilgilendirmez." cevabını verdi.

Muhabir:Hüseyin Yesilkavak

Haftanın Öne Çıkanları

May, Macron ve Merkel Rusya'yı görüştü

2018-03-23 03:32 - Dünya

İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 14 gözaltı

2018-03-23 13:22 - Genel

Suudi Arabistan hava sahasından İsrail'e ilk uçuş gerçekleştirildi

2018-03-23 13:18 - Genel

Çiftlik Bank’ta FETÖ izleri

2018-03-19 19:17 - Asayiş

Bahçeli'den Regaip Kandili mesajı

2018-03-22 23:02 - Gündem

Senegal’den İspanya’ya nota

2018-03-18 01:02 - Dünya

Otizmli Miraç müzikle hayata tutundu

2018-03-22 21:03 - Çevre-Hayat

Titi, gelecekten umutlu

2018-03-24 02:48 - Spor

Örnek girişimciliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan ödüllendirdi

2018-03-22 14:34 - Genel

70 yaşında gemi kaptanı oldular

2018-03-23 16:46 - Genel

İlgili Haberler

UEFA, Villarreal-Barcelona ve Milan-Como maçlarının ülke dışında oynanmasını onayladı

21:13 - Spor

A Milli Futbol Takımı'nda hazırlıklar başladı

19:22 - Spor

Bakan Bak, Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti

16:28 - Spor

FIFA'dan 2 Süper Lig kulübüne transfer yasağı

14:28 - Spor

LaLiga'da Real Madrid, Premier Lig'de Arsenal zirveye yerleşti

13:07 - Spor

Günün Manşetleri

UEFA, Villarreal-Barcelona ve Milan-Como maçlarının ülke dışında oynanmasını onayladı

21:13 - Spor

Galata Kulesi'nde artırılmış gerçeklik ile mapping gösterisi yapıldı

21:07 - Gündem

Türkiye'de yarın tüm okullarda "Filistin farkındalık etkinlikleri" düzenlenecek

20:27 - Gündem

Küresel Sumud Filosu'na katılan İtalyan vekil Scuderi, yaşadıklarını AP Genel Kurulunda anlattı

20:22 - Dünya

İran ülkenin güneyinde 10 trilyon fitküp gaz rezervi keşfettiğini duyurdu

20:18 - Dünya