?>

THY yolcuları 'Stopover' ile İstanbul'u keşfediyor

Türk Hava Yolları’nın transfer yolcuları, İstanbul'u "Stopover" uygulaması ile keşfediyor.

Ekonomi - 8 yıl önce

İSTANBUL

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, dünyanın birçok ülkesine uçuş ağı bulunan THY, Stopover projesinin kapsamını genişletmeye devam ediyor.

Mart ayında ilk kez Pakistan çıkışlı yolculara sunulan hizmet, Rusya, Kazakistan, Avustralya, Belarus, Ukrayna, Cezayir, Güney Afrika, İran, Nijerya ve Portekiz çıkışlı seferleri de kapsadı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, yolculardan aldıkları olumlu geri dönüşler sonrası "Stopover" uygulamasını genişletmekten heyecan duyduklarını belirtti.

Olmuştur, yolculara, Türk misafirperverliğini ve İstanbul'un eşsiz güzelliklerini tanıma fırsatı sunduklarını anlatarak, "Programın başarılı olacağından ve yolcularımızın memnuniyetine vesile olacağından emindik. Sonuçlar da bizi yanıltmıyor." ifadelerini kullandı.

Uygulamayla 6 ayda, 11 ülkeden 4 binden fazla yolcu İstanbul'da THY'nin misafiri oldu. İstanbul’u tanıma fırsatını yakalayan yolcuların yüzde 62’si THY ile ilk kez seyahat ettiğini, yolcuların yüzde 73'ü ise stopover ayrıcalığının bu şirketi tercih etmelerinde önemli bir etken olduğunu bildirdi.

Yolcularının gösterdiği ilgi nedeniyle "Stopover" hizmetinin sınırları da genişletilecek. Uygulama bir süre sonra özellikle Asya, Uzak Doğu, Amerika ve Avrupa'da birçok noktayı da kapsayacak.

THY ile aktarmalı seyahat eden, bağlantı süresi uzun "Stopover" yolcuları, bilet alımı akabinde düzenlenen otel çeki ile Sultanahmet ve Taksim bölgesinde, ekonomi sınıfı için 4 yıldızlı otelde 1 gece, business sınıfı için 5 yıldızlı otelde 2 gece ücretsiz konaklayarak İstanbul'da daha fazla keyifli vakit geçirme imkanına sahip olabiliyor.

"Stopover" projesiyle dünyanın yeni aktarma merkezi olan İstanbul'un eşsiz güzelliklerinin keşfedilmesi, Türkiye turizmine katkı sağlanması ve THY transfer yolcu sayısının artırılması hedefleniyor.

Muhabir: İzzet Taskiran

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

'Genler hangi kansere yakalanma riski olduğunu söyleyecek'

2017-10-10 18:07 - Sağlık

Bonzai krizine giren gencin içler acısı hali kamerada

2017-10-08 12:47 - Asayiş

Mahkeme, Enis Berberoğlu kararını bozdu

2017-10-09 18:47 - Asayiş

Pentagon’dan 'vize misillemesi' açıklaması

2017-10-11 00:43 - Genel

Genelkurmay Başkanı Akar Katarlı mevkidaşıyla görüştü

2017-10-08 23:07 - Gündem

'Kuş oteli'ni dünya izleyebilecek

2017-10-09 14:47 - Gündem

'Umarım Türkiye ile boru hattı anlaşmasını yaparız'

2017-10-10 19:52 - Ekonomi

Mezar taşlarına işlenen ilginç figürler

2017-10-07 18:35 - Kültür Sanat

Kitap okuyana içeceklerin ücretsiz olduğu kafe

2017-10-08 17:47 - Çevre-Hayat

Krizi uzmanlar masaya yatırdı: Suriye ve Irak hamlesi ABD’yi rahatsız etti

2017-10-10 13:12 - Gündem

İlgili Haberler

Airbus, Çin'deki tesisine yeni montaj hattı ekleyerek kapasitesini genişletti

21:18 - Ekonomi

Çin'den Hollanda'ya, çip üreticisi Nexperia ile ilgili sorunları uygun şekilde çözme çağrısı

21:12 - Ekonomi

Emniyet Genel Müdürlüğü personeline 100 bin lira promosyon ödenecek

20:22 - Ekonomi

Borsa günü yükselişle tamamladı

18:36 - Ekonomi

Türkiye'de 2 milyon 450 bin ton zeytin rekoltesi bekleniyor

19:48 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bodo/Glimt'i 3-1 yendi

21:47 - Spor

Sahte e-imza davası sanığı Ziya Kadiroğlu yeniden tutuklandı

21:32 - Gündem

Airbus, Çin'deki tesisine yeni montaj hattı ekleyerek kapasitesini genişletti

21:18 - Ekonomi

Çin'den Hollanda'ya, çip üreticisi Nexperia ile ilgili sorunları uygun şekilde çözme çağrısı

21:12 - Ekonomi

Türkiye'nin, Filistin'de adaletin tesisi yönündeki çabalara kararlılıkla destek vereceği bildirildi

21:07 - Siyaset