?>

THY'ye, APEX'ten üç ödül verildi

Türk Hava Yolları (THY), Havayolu Yolcu Deneyimi Derneği (APEX) tarafından verilen, "World Class", "World Class Sürdürülebilirlik Kategorisinde Sınıfının En İyisi" ve "FTE Pioneer" ödüllerine layık görüldü.

Gündem - 1 yıl önce

İstanbul

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, şirket, sektör profesyonelleri tarafından yürütülen kapsamlı denetimler sonucunda emniyet ve sağlık, misafir deneyimi ve sürdürülebilirlik olmak üzere üç kategorideki performansa göre değerlendirilen "World Class" ödülüne üst üste dördüncü kez sahip oldu.

THY, dünyada bu prestijli ödüle sahip olan 10 hava yolu arasındaki yerini de korudu.

Kaliforniya'da gerçekleşen APEX/IFSA Global Expo fuarında düzenlenen törende "World Class Sürdürülebilirlik Kategorisinde Sınıfının En İyisi" ödülüne de layık görülen THY, yolcu deneyimi ve operasyonel kalite konularında mükemmelliğe olan bağlılığını bir kez daha kanıtladı.

Bu ödüllere ek olarak şirket, APEX ailesinin bir parçası olan Future Travel Experience'dan "FTE Pioneer" ödülünü de aldı.

İnovasyonun sınırlarını zorlayan, müşteri deneyimini geliştiren ve hava taşımacılığı endüstrisinin ilerlemesinde önemli rol oynayan dünya çapındaki altı şirkete verilen FTE Global Airline Pioneer Ödülleri'nin töreni, Los Angeles'ta gerçekleşti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, şirketin ödüle layık görülmesinden gurur duyduklarını belirterek, "Bu başarılar için THY ailesine ve hizmetlerine güvenen misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bu üç başarı, yolcu deneyimini geliştirme, inovasyonu teşvik etme ve misafirlerimize dünya standartlarında uçuş deneyimi sunma performansımızın kalitesini bir kez daha tescillerken, operasyonlarımıza sürdürülebilir uygulamaları entegre etme konusundaki özverimizi de vurguluyor." ifadelerini kullandı.

"THY eşsiz hava yolculuğunun standartlarını yükseltmeye devam ediyor"

APEX Üst Yöneticisi (CEO) Dr. Joe Leader, THY'nin her yıl APEX World Class takdirini kazanarak lüks seyahatte sürekli olarak çıta yükselttiğini belirterek, "Eşsiz küresel ağı, dünyaca ünlü Türk misafirperverliğini temsil eden bir yolcu deneyimi ile birleşince mükemmellik daha üst seviyelere çıkıyor. 2024'te geliştirilmiş mahremiyet, daha geniş oturma alanları ve zarif tasarım detayları sunan yeni Crystal Business Class süitini tanıtan Türk Hava Yolları, YATES+ tarafından sunulan APEX World Class ödüllerinin özünü gerçek anlamda yansıtarak, eşsiz hava yolculuğunun standartlarını yükseltmeye devam ediyor." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Derinkuyu Yeraltı Şehri’nde 5 bin yıllık kenevir izleri -Dr. Erdem Ulaş yazdı-

2024-10-24 21:02 - En Son Yazılar

İbo Aslan, UFC 308'de Brezilyalı Rafael Cerqueira'yı nakavtla mağlup etti

2024-10-27 14:08 - Spor

Görme ve yürüme engelli iki kadından örnek dayanışma

2024-10-28 14:22 - Çevre-Hayat

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın vefatının üzerinden 4 yıl geçti

2024-10-29 11:59 - Siyaset

Aysel ve Cansel Özkan kardeşler, Avrupa'da kazandıkları madalyaları değerlendirdi

2024-10-30 11:42 - Spor

Bursa'da bir yamaç paraşütçüsü amatör maçın devre arasında sahaya indi

2024-10-28 20:12 - Çevre-Hayat

Ordu'da gün doğumunda bulutlara ay yıldız silüeti yansıdı

2024-10-29 19:23 - Çevre-Hayat

Çelik Kubbe'nin caydırıcı gücü SİPER Ürün-1 sistemi envantere girdi

2024-10-28 18:13 - Teknoloji

MİT, özel koleksiyondan istihbarat raporları yayımladı

2024-10-31 13:31 - Analiz/Röportaj/Dizi/Rapor

Şanlıurfa'da yangında mahsur kalan 2 çocuk vatandaşların açtığı battaniyeye atlayıp kurtuldu

2024-10-25 19:53 - Asayiş

İlgili Haberler

Ankara'da düşen jetin enkazındaki çalışmalarda sona gelindi

13:02 - Gündem

FPV dron SAGAN yeni yeteneklerle sahaya çıktı

12:07 - Gündem

Dışişleri Bakanlığı bünyesindeki yeni atamalar Resmi Gazete'de

09:53 - Gündem

İki uluslararası anlaşmanın onaylanmasına ilişkin kanunlar Resmi Gazete'de yayımlandı

09:47 - Gündem

14 ilde düzenlenen operasyonlarda 156 göçmen kaçakçısı yakalandı

08:38 - Gündem

Günün Manşetleri

Ticaret Bakanlığı, "6 ay-6 bin kilometre" uygulamasının uzatılmasını değerlendirdi

13:12 - Ekonomi

Uzmanlara göre Mogadişu'daki seçimler Somali demokrasisi için dönüm noktası

13:08 - Dünya

Ankara'da düşen jetin enkazındaki çalışmalarda sona gelindi

13:02 - Gündem

Hindistan, ABD'ye "H-1B" çalışma vizesi gecikmeleri konusundaki endişelerini iletti

12:58 - Dünya

İsrail, işgal altındaki Batı Şeria'da bazı köyleri abluka altına aldı

12:52 - Dünya