?>

THY ile Azul'dan ortak uçuş anlaşması

Türk Hava Yolları (THY), uçtuğu nokta ve sefer sayısına göre Brezilya'nın en büyük havayollarından biri olan Azul ile kod paylaşımı anlaşması imzaladı.

Genel - 8 yıl önce

İSTANBUL (AA) - THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, bölgedeki diğer ticari iş birliklerine ek olarak imzaladığı anlaşma ile THY, yolcularına daha fazla alternatif sunmayı amaçlıyor. Anlaşmayla yolcular, THY satış kanallarından doğrudan satın alabilecekleri biletleriyle İstanbul-Sao Paulo uçuşlarının devamında Azul'un Brezilya iç hat seferleri ile seyahat etme imkanına sahip olabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Azul Gelir Yönetimi Direktörü Abhi Shah, özellikle Avrupa ve Asya'dan Brezilya'ya seyahat eden yolcular nezdinde uluslararası alanda varlıklarını güçlendirmek adına THY ile yaptıkları anlaşmanın önemine değindi.

Shah, "Bundan böyle, THY bağlantılı yolcular, biletleme, check-in ve biniş kartlarının teminiyle ilgili birçok kolaylıktan faydalanabilecek, iç hat seferlerde Azul'un pazar lideri ve ödüllü hizmet kalitesini de deneyimleyebilecek." görüşünü paylaştı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ise Brezilya'nın en önemli havayollarından biri olan Azul ile ortak uçuş partneri olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Bu yeni ticari iş birliği ile yolcularımız, İstanbul-Sao Paulo uçuşlarının devamında Sao Paulo'dan Brezilya'nın farklı noktalarına seyahat etme imkanına da sahip olabilecekler." değerlendirmesini yaptı.

THY, başlangıçta Azul'un Sao Paulo'dan Brezilya'da sefer düzenlediği Rio de Janeiro, Belo Horizonte, Cuiaba, Curitiba, Porto Alegre, Recife, Goiania ve Florianopolis noktalarına kendi sefer numarası ile satış yapabilecek. Her iki havayolu yolcuları, İstanbul ve Sao Paulo merkez noktaları üzerinden hızlı ve güvenli bağlantı uçuşlardan yararlanabilecek.

Muhabir: İzzet Taşkıran

Haftanın Öne Çıkanları

Yemen eski Cumhurbaşkanı öldürüldü!

2017-12-04 21:32 - Dünya

Gençlerbirliği'ne umut ışığı

2017-12-04 18:24 - Spor

Orgeneral Akar, Yunan mevkidaşıyla görüştü

2017-12-08 10:12 - Gündem

Yavru panda, Brigitte Macron'a saldırdı

2017-12-05 19:17 - Dünya

Hakan Özmert: 'Bir hedef doğrultusunda çalışıyoruz'

2017-12-04 01:07 - Spor

Hastalığının tanısı 29 kiloya inince konuldu

2017-12-02 15:32 - Sağlık

Esed rejiminin Doğu Guta saldırılarında 20 sivil öldü

2017-12-04 00:42 - Dünya

'AB Filistin konusunda daha etkin rol üstlenmeli'

2017-12-07 18:32 - Dünya

Bebeğini denize atmıştı: Cezai sorumluluğu tam çıktı

2017-12-07 19:17 - Asayiş

Eksi 20 derecede nefes kesen uyuşturucu operasyonu

2017-12-06 16:37 - Asayiş

İlgili Haberler

Lahey'deki zirvede Trump engeli sebebiyle Ukrayna'nın üyelik yolunda ilerlemesi beklenmiyor

11:21 - Genel

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

Yüksek sıcaklıklar Yunanistan'da yangınlara neden oldu

20:18 - Dünya

Trump, Kamboçya ve Tayland liderleriyle görüşerek çatışmaların durdurulmasını istiyor

19:57 - Dünya

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları Stockholm'de protesto edildi

19:43 - Dünya

İngiltere ve Avustralya, nükleer denizaltı ittifakını güçlendirecek 50 yıllık anlaşma imzaladı

19:23 - Dünya

Bilecik'te Kent Ormanı'nda 20 ton çöp toplandı

19:17 - Gündem