?>

TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları için ziyaretçi kayıtları başladı

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) Akdeniz Teknoloji Yarışmaları için ziyaretçi kayıtları başladı. Organizasyon, 5-8 Eylül'de Antalya'da gerçekleştirilecek.

Teknoloji - 10 ay önce

Antalya

TEKNOFEST'ten yapılan açıklaya göre, dünyanın en büyük festivali, 7'nci yılında teknoloji tutkunlarını Antalya'da bir araya getirecek.

Antalya ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde, 5-8 Eylül'de gerçekleştirilecek TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları için hazırlıklar sürüyor.

Heyecan ve enerji dolu 4 gün boyunca gerçekleşecek teknoloji yarışmalarını yakından takip etmek isteyenler, çevrim içi kayıt yaparak alana hızlı giriş yapabilecek.

Ziyaretçiler, "www.teknofest.org" web sitesi üzerinden yapılacak kayıt işlemlerinde kişisel bilgilerini eksiksiz doldurarak, bilet oluşturabilecek. Girişlerin ücretsiz olduğu etkinlikte, 7 yaş altındaki ziyaretçiler kayıt oluşturmadan ebeveyn refakati eşliğinde alana girebilecek.

Teknoloji yarışmaları, 5-8 Eylül'de 09.00-18.00 saatleri arasında takip edilebilecek.

TEKNOFEST 2024 kapsamında 790 bin takımın ve 1 milyon 650 bin yarışmacının başvuruda bulunduğu teknoloji yarışmaları, bu yıl 50 ana kategori, 128 alt kategoride yapılacak. Milyonlarca teknoloji tutkunu gencin yarıştığı TEKNOFEST Teknoloji Yarışmalarında, yarışmacılara 30 milyon liranın üzerinde ödül ve 55 milyon liranın üzerinde malzeme desteği sağlanacak.

TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları arasındaki 25 yarışmanın finallerine, "turizmin başkenti" Antalya ev sahipliği yapacak. Yapay zekadan haberleşmeye, biyoteknolojiden tarım teknolojilerine kadar çeşitli alanlarda hayallerini gerçeğe dönüştürmek ve en iyisi olmak isteyen gençler projeleriyle yarışacak.

Festivalde ayrıca, Türkiye'nin en büyük teknoloji firmaları tarafından gençler için eğitim ve paneller düzenlenecek.

Bu arada, TEKNOFEST 2024 heyecanı, Antalya'nın ardından 2-6 Ekim'de Adana'da gerçekleştirilecek TEKNOFEST Şampiyonlar Ligi ile devam edecek.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Obama, Harris'i "ABD için yeni sayfa", Trump'ı da "tehlikeli" şeklinde

2024-08-21 10:42 - Dünya

Çin 11 yeni nükleer enerji reaktörü inşa edecek

2024-08-20 20:17 - Dünya

Atıklar yenilenebilir enerjiye dönüşüyor

2024-08-23 13:52 - Ekonomi

Putin’in arka bahçe temasları! -Ömür Çelikdönmez yazdı-

2024-08-23 08:59 - En Son Yazılar

İsrail ile barış yapılabilir mi? -Suat Gün yazdı-

2024-08-23 08:08 - En Son Yazılar

Paralimpik judocuların Paris 2024 hedefi "rekor"

2024-08-24 13:03 - Spor

Basketbol Süper Ligi'nde 2024-2025 sezonu fikstür çekimi yapıldı

2024-08-20 20:09 - Spor

Kim demiş Pessinus Ballıhisar? -Ramazan Topraklı yazdı-

2024-08-26 08:08 - En Son Yazılar

Milli tekvandocu Nafia, kariyerini olimpiyat altınıyla tamamlamayı istiyor

2024-08-23 11:47 - Spor

Türk okçuluğunun kahramanlarından Göktuğ Ergin, başarıya giden "sporcu" seçimini anlattı

2024-08-23 16:02 - Spor

İlgili Haberler

Türk şirketi Viseur AI yapay zekayı sağlık sektörüne entegre ediyor

17:47 - Teknoloji

Tekirdağlı liseliler "ÇETİN-03" roketiyle TEKNOFEST birinciliğini hedefliyor

14:08 - Teknoloji

Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencileri 12 yılda 8 hidrojenli araç üretti

12:58 - Teknoloji

Lise öğrencileri doğada kısa sürede çözülebilen "çevre dostu" gıda ambalajı üretti

12:33 - Teknoloji

Musk'ın sürücüsüz taksi hizmeti sunacak aracı Cybercab, VivaTech'te görücüye çıktı

19:07 - Teknoloji

Günün Manşetleri

Çin'de Wutip Tayfunu nedeniyle 16 bin 561 kişi tahliye edildi

20:12 - Dünya

Strateji ve Bütçe Başkanlığından 12. Kalkınma Planı'ndaki ifadelere ilişkin açıklama

20:08 - Ekonomi

DMM "Esra Albayrak, İranlı generallerin ölümüne sevindi" iddiasını yalanladı

19:57 - Gündem

THY'den İran, Irak, Suriye ve Ürdün yolcularına ilave haklar

19:53 - Çevre & Seyahat

Fransa "Filistin devletini tanımaya" kararlı olduğunu belirtti

19:42 - Dünya